Pai... trezit la 7, mancare, ingrijire etc. la 8 lucru. 50 de minute lucru, 10 minute pauza (teoretic ca practic. nu respect mai deloc programul), asta pana la ora... depinde. 8-12-2 noapte.
Plictiseala? Ce dor imi este de ea...
Mancare, job, mancare, cursuri, proiecte, citesc/film/plimbare/distractie si apoi mai bag putina mancare. Dar nu neaparat in ordinea asta
Fiind la facultate, am cursuri si laboratoare in fiecare zi, mai putin vineri, in timpul liber mai raspund la intrebari pe TPU, citesc manga, urmaresc anumite canale pe Youtube si ma uit la anime-uri.Si mai sunt si temele.
O să vorbesc de o zi liberă : mă trezesc, stau puțin în pat pe telefon, apoi eventual citesc câteva pagini dintr-o carte. vin în bucătărie, îmi fac o cafea și cât o beau intru și răspund pe TPU, apoi mai vorbesc cu prieteni ceva sau mă uit pe rețelele sociale, între timp îmi vine și foame, mă uit la ceva pe Youtube cât îmi fac de mâncare, mănânc la un serial și termin episodu cât mă odihnesc după masă apoi eventual mă pun să fac ceva ordine prin casă cât mă uit iar pe Youtube iar pe seară ies eventual undeva sau fac ceva cu prietenu meu ori dacă n-am chef să ies sau ceva mă bag la un film/citesc/fac ceva pentru dezvoltarea mea, de exemplu îmi exersez franceza
Broadband întreabă: