anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Bună! Voi cum ați reușit să treceți peste o despărțire? Efectiv ma simt aruncată ca pe un gunoi.Nu am putut dormi toată noaptea și mi-a fost rau.Am făcut atâtea pentru băiatul asta și el m-a lăsat fix înainte de bac.Nu știu ce l-a determinat să ia această decizie într-adevar ne-am certat, dar indiferent de câte certuri naspa am avut nici nu gândea la despartire.Acum dintr-o data a zis că vrea sa ne despărțim, ca nu mai are timp de mine și e ocupat, chiar ieri zicea ca simte iubire pentru mine acum dintr-o data nu mai simte nimic...

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Lasă Pufi, pe mâine ești freș/ca_nouă și mai apoi iți mai tragi un alt amic - să crape dușmanii de ciudă

| Kate1828 a răspuns (pentru sierra1):

Te-ai băgat și tu în seama... dacă ai chef de mistouri mai bine treci peste întrebare.Mersi

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Persoanele în viața noastră sunt trecatoare, mai mereu o sa rămânem doar cu propria persoana, maxim famila( uneori și aceasta te lasă).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu compresorul am reușit sa trec peste despărțiri

| Continchiscontsters a răspuns:

Of Doamne...

Nu te iubește cu Adevărat de asta ia trecut înțelegi?

Pai când iubeștii cu Adevărat și foc să-ți dea și otravă să-ți dea tot ai sa iubești cu Adevărată nu exista lăsat sau alta nu exista

| dullcat a răspuns:

Buna.In locul tau m-as concentra pe bac.Relatiile din liceu sunt oricum doar o joaca si nu merita sa iti ocupi mintea cu drame in acest moment, ci ai nevoie ca aceasta sa fie calma si limpede.Cariera ta e mai importanta decat orice baiat care nu stie ce vrea, sau care se razgandeste de la o zi la alta.Stiu ca doare, ca poate te asteptai la alte cuvinte dragute, etc, insa crede-ma ca e mai bine asa.Esti mai puternica decat crezi!