| Nuvreausaimipunnume a întrebat:

Voiam sa va cer un sfat celor care sunt dispusi sa ma ajute.Am 13 ani si imi place de iubitul cele mai bune prietene si cred ca si el ma place deoarece atunci cand o ia-n brate imi zambeste mie.As vrea sa ma ajutati va rog foarte mult, nu-i spun nimic prietenei mele pentru ca nu vreau sa se supere

Răspuns Câştigător
| NuConteazaCnSunt a răspuns:

Nu te baga, chiar daca iti zambeste, chiar daca iti spune ca te place, nu iti strica prietenia, mi s-a intamplat si mie, tot la 13 ani, sa zicem ca te place si tu il placi, ce se intampla? Voi doi o sa fiti impreuna si prietena ta crezi ca o sa iti mai vorbeasca vreodata? Gandeste-te ca, chiar daca o sa fii cu acel baiat atunci cand fericirea ta dispare odata ca el, o sa ramai si fara el si fara prietena ta.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Zambeste fiindca-i fericit cu prietena ta si zambeste tuturor, te asigur de asta.
Am un singur sfat sa-ti dau: poti alege orice barbat de pe suprafata pamantului astuia, cu exceptie baiatului pe care-l place sora ta (daca ai una) si a celei mai bune prietene.
Iubiti acestor 2 categorii, trebuie sa fie interzisi pentru tine, pentru ca nu-i sanatos sa le distrugi lor relatiile, doar pentru ca esti invidioasa pe ele si vrei sa ai ceea ce ele au.
Sunt 3.5 miliarde de barbati pe lumea asta, cauta-ti unul care nu are nici o legatura cu prietena ta!

| Nuvreausaimipunnume explică (pentru NuConteazaCnSunt):

Mersii mult!