| TMNT2013 a întrebat:

Buna,voiam sa va intreb cum pot face o fata sa ma placa.E din scoala mea si nu am vorbit cu ea niciodata dar din privire mi se pare foarte draguta.

6 răspunsuri:
| bbydeea317 a răspuns:

O fata va incepe sa te placa daca vorbesti frumos, daca nu faci glume porcoase la adresa fetelor(cel putin de fata cu ea), daca atunci cand e in preajma ta ii zambesti, si de ce nu du-te la ea si incepeti o conversatie prieteneasca. Intreab-o ce face, cum se simte, daca este bine, ce ii place sa faca in timpul liber. si spune-i ca si tie iti plac aceleasi lucruri, dar fara sa para ca esti fals. Propune-i dupa o intalnire, si daruieste-i o cutie de bomboane si un trandafir, sau chiar flori de camp. Se va simti extraordinar.

Succes!

| TMNT2013 explică (pentru bbydeea317):

Da,dar sincer mie imi este rusine...adica ma duc asa fara sa am nicio treaba cu ea, fara sa o cunosc.

| bbydeea317 a răspuns (pentru TMNT2013):

Nu, cand treci pe langa ea, zambeste-i, dupa fa-i cu ochiul, ia-o asa, progresiv. Metoda "cat e ceasul?" functioneaza perfect, iar dupa ce iti raspunde cat e ceasul ii poti spune "Imi place telefonul/ ceasul tau. Iti place culoarea asta. Si mie imi place". Timiditatea nu e un defect, nu uita!

| TMNT2013 explică (pentru bbydeea317):

Multumesc pentru sfaturi.

| bbydeea317 a răspuns (pentru TMNT2013):

Cu drag, sper sa iti fie de folos.

| BlueViP a răspuns:

Fa-o sa rada, fara bancuri prea perverse sau aluzii sexuale in exces
Fa-i complimente, dar fara sa pari disperat
Intreab-o cat mai multe despre ea
Fi sincer