| RockerChick a întrebat:

Voua cum vi se pare ca fetele din ziua de azi sunt pitzi de mici. Adica azi se joaca cu papusile, iar a doua zii le vezi ca se joaca cu altceva ( stiti voi la ce ma refer ). Nu ma intelegeti gresit, eu am 14 ani dar nu m-au interesat pana acum iesirile seara sau flirtatul. Am un iubit care e cu 3 ani mai mare si parintii mei stiu de el. Eu una nu am avut pana acum „probleme" cu baietii, dar sa va dau un exemplu. Cunosc o fata de clasa a 5-a care se dadea la un tip de 24 de ani, hai ca asta e culmea cum naiba. La 11 ani nu-mi ardea de baieti, doar de invatat de aia eram si inca sunt cea mai buna din clasa... dar vreau sa spun ca sunt o multime de „ploade" care habar nu au sa citeasca dar sunt experte cand vine vorba de make-up si altele. Voi credeti ca e normal?

6 răspunsuri:
| dianaelena2011 a răspuns:

RockerChick sunt de acord cu tine. Toate vor sa se dea mari cu alte lucruri decat alea care trebuiewinking

| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Vezi sa nu mai spun " Rade ciob de oala sparta", intr-adevar fetitzele refuza sa se mai joace cu papusile in schimbul flirturilor cu baietii deoarece si tu la randul tau asta faci, ai doar 14 ani si deja un iubit de 18 ani. Generatiile care urmeaza continua lucrurile de acest gen ca sa nu se lase mai prejos cu lumea.
Tu ce exemplu esti pentru o fetita de 11 ani cand la cei 14 ani ai tai deja ai un iubit de 18 ( sa zicem)?
Chiar sunt curioasa de cum poti sa te justifici.
Ca sa nu mai zic ca mie la varsta ta nu-mi ardea de asa ceva.

| AndreeaaD a răspuns:

Normal nu e dar asta e lumea in care traim acum.Majoritatea fetelor din ziua de azi sunt asa.Si mie mi s-a intamplat sa trec pe langa fete cu 2-3 ani mai mici si sa le vad cu o galeata de machiaj pe fata sau imbracate sumar.Eu am trecut la liceu dar sa stii ca si in scoala mea erau astfel de fete.Asa cum ai zis tu de clasa aV-a sau a-VI-a care pareau de 16 ani din cauza hainelor si machiajului.Sunt fata si stiu ce inseamna sa te machiezi, sa te arajezi, sa iesi in oras mai ales ca nu mai am 10 ani dar asa ceva e grav.Si asta ar trebui sa fie un semnal de alarma atat pentru parintii lor cat si pentru celelalte fete.Eu nu am fost intr-un club si a fost o mucoasa de 12 sau 13 ani.E foarte trist ca s-a ajuns aici.Acum nu se mai pune pret pe inteligenta, pe frumusete naturala, pe caracter.Acum tot ce conteaza la o fata e sa fie "buna".Cat despre iesitul cu baieti mai mari. dupa parerea mea vina mai mare le apartine baietilor.Nu e normal si nici legal sa iesi cu o fata minora si mai ales atat de mica.Trebuie sa fi supercredula sau fraiera sa crezi ca un baiat de 20si ceva de ani te-ar iubi.
Si parintii sunt de vina pentru ca nu isi dau interesul.

| RockerChick explică (pentru Ofiintă):

De fapt are 16 si trebuie sa faca 17, dar faza e ca ne cunoastem de cand eram mici si desi suntem impreuna (de aproximativ 3 luni) nu ii sunt ca o „iubita" ci mai mult ca cea mai buna prietena cu el pot sa vorbesc despre orice fara retineri pentru ca ma asculta si ma respecta de aia pot avea incredere in el. Cat despre scoala, nu m-a afectat cu nimic „relatia"... cea mai mare parte a timpului ma ocup cu cititul ( chiar si acum, in vacanta ) si chiar daca am un iubit asta nu inseamna ca trebuie sa stau toata ziua cu el cat despre sarutat, pff neah nici gand laughing. inca imi place sa ma joc sotron in mijlocul strazii laughing, imi plac noptile in care stau cu fetele la mine in camera si tipam si ne batem cu perne apoi vine mama nervoasa si ne trimite la culcare, inca imi place sa râd ca o nebuna cand una din noi spune ceva amuzant si imi aduc aminte toata ziua de ce a spus. Deci nu e ceva iesit din comun, cat despre machiat: imi place de mine, asa naturala happy

| Ofiintă a răspuns (pentru RockerChick):

Foarte frumos, bucura-te de viata de adolescenta in continuare, am crezut ca si tu esti una dintre miile de fete care se considera mature pentru o relatie cu un baiat major. Sincer cu toate am trecut prin asa ceva, varsta adolescentei poate aduce foarte multe schimbari, pentru prima data te simti indragostita ( de cine nu trebuie ) pe urma iti urmezi instinctele si te combini cu cineva ( cea ce este gresit).
Dupa parerea mea fiecare dintre noi ar trebui sa astepte pana la varsta de 18 ani pentru a-si intari personalitatea ( inteligenta) dar si pentru a se dezvolta, pe urma pentru a nu regreta alegerea facuta alaturi de un partener desigur foarte rar se intampla asa ceva.
Multa bafta in continuare!

| Costel_Belala_1976 a răspuns:

Nu nu este normal cum... sa nu mai zic una de 11 ani sa se dea la unu de 24 de ani. Fetele astea din scoala ta cred ca simt...