Nu exista nici o lege. profesorul are dreptul sa asculte cand vrea. Si ce legatura are teza la mate sau la romana cu istoria? nici una. ati meritat-o. De ce nu ati invatat? Iti zic eu din cauza lenei O sa va corectati voi cumva :p
Trimite o scrisoare către Parlamentul României şi propune instituirea unei astfel de legi. Poate să te audă cineva. În orice ţară legile sînt făcute numai de către Parlament.
Îţidoresc să ai succes!
Nu e din cauza lenei. Nu ma intelege gresit, dar in acea zi aveam teza la matematica. Si da, probabil ca nu trebuie sa ne facem lucrurile in ultima zi, lucru care eu nu l-am facut. Am facut exercitii la matematica pentru o luna. Si poate si majoritatea colegilor. Dar in ultima zi recapitulezi mai mult decat normal, si in plus aveam vreo 6 ore in ziua aia, plus inca doua teste. La istorie aveam toti destule note, si nu trebuia sa ne asculte. Si te gandesti ca nici nu ne-am dat seama ca daca sarim peste o lectie ne da la toti patru. Mie nu mi se pare ca am meritat una ca asta, mie cel putin. Nu vreau sa imi plang de mila, dar daca o meritam nici macar nu ma mai oboseam sa pun intrebarea asta pe TPU.ro, sau sa caut o lege prin care sa ne anuleze acea nota. Eu, care am avut in toate semestrele mediile de 9 si de 10, si niciodata note mai mici de 8, acum sa iau un 4 nemeritat. Si doar pentru ca dadeam teza si doua teste in ziua aceea.