Tzpi prin clasa. vorbesti prin ore.canti.sari in spatele colegilor si tipi in acelasi timp. te iei de copii mai mici. pur si simplu.nu conteaza cum o faci.saluta toti profesorii. saluti oamenii pe care nu ii cunosti,, dar rebela mai inseamna si sa fumezi.sa te droghezi. dar asta nu se pune. faci numai cele de sus.asa.intarzii la ore.si ataat
Ia-te in gura cu profesorii(cearta-te cu ei.lupta pentru drepturile tale) fii mai baietzoasa...
Nah.asta nu inseamna sa faci chestii exagerate:sa incepi sa schuipi la tot pasul si cand ceva "puma mea, ce puma mea, da-te-n puma mea"
Pai... Bate`te cu fetele din clasa, baga`i geaca in galeata cu apa pentru tabla, trage`o de par, pupa` baietii asa ca vrei uh. Etc, Ai nevoie de IMAGINATIE!
:*Pwp
Da-ti foc in curtea scolii, o sa iasa toti sa se uite, vei fi un star rebel al scolii
Daca vrei sa fi rebela asta nu insemna ca trebuie sa fi o imitatie...Rebeli fac lucrurile cum le vin in acel moment...
Sau ce intelegi tu prin rebela? Din cate zici tu nu prea stii sensul adevarat.
In fine eu te sfatuiesc sa faci cea ce iti vine pe moment sa zici cea ce vrei. egal dar fi originala!
Hei.rebela esti, nu trebuie sa-ti spunem noi ce trebuie sa faci! Adica tu doar ai fi o plagiatura!
Fa ceea ce gandesti fara sa tii cont de altii! Daca esti de ce vrei sa mai fii? Nu esti sigura, nu?
Si de mine se spune ca's rebela, dar eu nu vad asta! Mie nu mi se pare a fi rebel, prin ati spune parerea. Poate ca vrei sa fii rebela, dar gandeste'te ca profii au si urechi! Si nu prea iti va convine ce vor zice...fii rebela atat cat de tine bunul simt! Intr'un timp(si acum mai am momente) ma apuca nebuniile, adica chiuleam des, faceam misto'uri la ore neincetat, pana imi spune ca ma duce la director, insa ceea ce fac eu... fac doar pentru ca simt ca vrea sa fac! Nu trebuie sa planuiesti di'nainte!
Bafta.
O rebela adevarata nu ar intreba ce nebunii sa mai faca ea face ceea ce simte deci nu se gandeste la consecinte. fa ce iti trece prin cap fa ce crezi ca e mai nebunatic sau nu neaparat fa un singur lucru mai nou si mai nebunesc si o sa vezi ca o sa iti vina apoi destule idei
Fetele sunt mult mai dragute cand sunt linistite. nu inteleg de ce vrei sa fii o fata rebela, cand poti sa fii o fata finuta placuta de cei din jur. gandeste-te ca fiind rebela ai sa fii stiuta doar dupa "fata rebela care face caterinca ". nu-i tocmai o eticheta buna pentru o fata :p gandeste-te mai bine...
e ok sa ai si un gram de nebunie, sa stii sa lupti pentru tine, dar pastreaza-ti doza de fata educata
Te rog sa nu faci asta, te rog. Habar n-ai cât o sa rada colegii de tine ca intarzii. NU FACE ASTA!
misauratcuviata întreabă: