| Ioana_Scumpik_1990 a întrebat:

Buna :*
Vreau sa incep prin a spune ca am o colega mai proasta ca noaptea! happy
Deci...ea vrea sa para ca e prietena mea,dar eu stiu ca nu e! Si ea are ciuda pe mine ca baiatul de care-i place,ma place!
Si incearca din rasputeri sa ma faca de ras!
Prima data s-a intamplat cand a zis la toata clasa ca cica eu miros urat! In fine am trecut si peste asta.Dar azi m-am dus cu prietena mea la baie si normal ca a venit si ea sa nu cumva sa vorbim ceva!(s-a mai intamplat odata am chemat-o pe prietena mea sa ii zic ceva si ea a venit dupa noi) ce pot sa zic are un tupeu de te da pe spate! Asa si revenind,eu mi-am schimbat absorbantul, dar aveam paltonul pe mine cand m-am dus la baie asa ca m-am dezbracat si am pus paltonul pe usa cum ar veni...si in buzunar la palton aveam manusile si proasta handicapata cretina cred ca a crezut ca eu am pus absorbantul in buzunar ce o crezut ca il mananc dar nu aveam absorbantul aveam manusile!
Si au mai trecut orele si la ultima ora m-a scos la tabla,iar cand am venit in banca,ea ma controla in buzunar (nu cred ca a reusit sa bage mana in buzunar,dar stiu ca a pipait pe din afara)si am intrebat-o ce face,iar ea a ras am last-o in pace,mi-am dat seama de ce ma controla (ea azi a stat langa mine, ca stam 3 in banci si o colega nu a venit)si la sfarsitul orei i-a zis la o fata sa intre pe facebook sa ii spuna ceva!(adica sa ii spuna ca,,am pus absorbantul in buzunar``(dar nu imi pasa daca ii zice ca l-am pus ca eu stiu ca nu l-am pus)
Ce sa fac sa ma razbun pe ea,ca m-am saturat sa tot ma critice ea, imi gaseste greseala din orice!

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Spune-i aşa :

Ce vină am eu că tipul nu se uită la tine?

Dacă ai ceva cu mine te rog să-mi spui în faţă dar încetează să te mai faci de râs

11 răspunsuri:
| SuruBeeL a răspuns:

Poti sa o omori si scapi de ea happy, las-o in pace ca o sa te lase si ea pana la urmawinking

| LuannaMaria a răspuns:

Fa-o geloasa cu baiatul de care-i placewinking

| Ioana_Scumpik_1990 explică (pentru SuruBeeL):

Deci..eu nu ii zic nici da-te mai incolo! Doar ca pe mine baiatul respectiv nu ma lasa in pace! Si eu il bat si ea se inerveaza... laughing)imi zice o data sa il las in pace ca ma bate laughing)) of..Doamne..tare greu e sa fii prost laughing)

| Ioana_Scumpik_1990 explică (pentru LuannaMaria):

Ei..nu vreau happy

| SuruBeeL a răspuns:

Gasesteti iubit si baiatul o sa te lase in pace si nici fata nu o sa se mai enerveze simplu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razbunarea, arma prostului.

| Ioana_Scumpik_1990 explică (pentru anonim_4396):

Mda...mai facut proasta in fata, dar zi-mi tu o solutie! Sa stau sa se rada de mine?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioana_Scumpik_1990):

Inca nu ai recurs la razbunare deci nu te-am facut proasta. Ignor-o. Cu ce te deranjeaza?

| Ioana_Scumpik_1990 explică (pentru anonim_4396):

Si daca o ignor ma va crede proasta, si se ia din nou de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioana_Scumpik_1990):

Si ce treaba ai cu ce crede ea? Cum sa se ia de tine in afara sa bage strambe?

| corolav a răspuns:

Apropos de prostia colegei tale și de dorința ta de a te răzbuna...
Se spune că răzbunarea e arma prostului".