| privat a întrebat:

vreau sa ma ajutati... vb cu cineva de cateva luni pe mess nu ne cunoastem... vorbim pe mess pastram legatura la telefon... mie imi place de el :X cum as putea sa ii demonstrez asta? ce ar trebui sa fac? vreau sa precizez ca sunt mai timida. ce sa fac pentru al cuceri?

14 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Ei bine.si mie imi place de un baiat de 16 ani si tot pe net ne-am cunoscut dar s-a adeverit ca ne cunoastem si in relaitate oh go on etc...etc deci.invita-l la un suc sau lasa-l sa faca el primul pas

succes!

| yuli10 a răspuns:

Pana nu va intalniti fata in fata nu poti stii nimic cu siguranta. pe mess oricine poate sa dea bine, plus ca ai timp sa te cenzurezi etc. ar putea fi si o demonstratie, asa cum ai zis, sa il inviti sa va intalniti.

| fabiola a răspuns:

Pentru ce ar trebui sa-i demonstrezi? E ca si cum il obligi sa-ti raspunda la sentimente. Sentimentele se nasc in suflet, in timp si nu e nevoie sa faci gesturi iesite din comun.De unde stii ca nu tocmai timiditatea ta il poate cuceri?

| Ellena a răspuns:

Sunteti din acelasi oras? cati ani ai? daca sunteti din orase diferite si nu ai o varsta de cel putin 17-18 ani nu pune sentimente altfel decat d eprietenie pentru ca e foarte greu cu o relatie la distanta. Daca sunteti din acelasi oras ai putea sa ii bati asa un apropo ca ar fi frumos sa conversati si face to face ar fi frumos, vezi si tu cum reactioneaza...

| sigmanet a răspuns:

De preferat ar fi sa va intalniti si face to face. Primele 30 de secunde sunt importante. Apoi vedeti voi ce mai faceti.

| matura a răspuns:

Ajunge sa porti, in continuare, conversatii pentru varsta voastra. Daca este sortit sa va intalniti, asa va fi.Nu forta nota.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu crezi ca el nu-si da seama? sentimentele se intuiesc chiar si virtual, de altfel voi vorbiti pe mess ca sa va imprieteniti, intalneste-te cu el, o singura privire va fi de ajuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dat prea putine detalii, ce sa zic... intaneste cu el si vezi cum sta treaba, cu timidatea nu faci nimic, trage are in piept si o sa fie totu bine

| privat explică:

Am 19 ani. suntem si orase diferite

| privat explică:

Am 19 ani el are 23 si sunrtem din orase diferite

| privat explică:

Am 19 ani el are 23 si suntem din orase diferite

| privat explică:

Da si-a dat deama de acest lucru ...ne tachinam unu pe altu... incat ne facem unu pe altu gelosi...

| privat explică:

Dar se preface ca nu-i gelos. dar eu simt asta

| privat explică:

Ne dorim amandoi sa ne intalnim dar din cauza serviului nu-i permite sa iasa din localitate sad...si eu de asemenea nu pot pleca