Nu mai stiu... eu le-am cumparat acum 2 ani. Dar ti-am zis... nu ie neaparata nevoie de incalzitor daca mai vreifici apa sa fie la temperatura camerei, filtrul iti trebuie neaparat. decat daca nu vrei sa schimbi acvariul din 2 in 2 zile, si iti mai trebuie becul ala si mancare.
Buna! SI eu am borscutze Si am luat si eu una de aia mica si acum ie una de aia mare! Vezi ca o sa creasca, acvariul, paii nu stiu, cat crezi tu ca trebuie de mare, dar ti-am zis - ca o sa creasca si gasesti pe la Pet shop-uri marcare pentru broscute, trebuie sa le iei un filtru de apa, un incalzitor ( nu trebuie neaparat dar sa mai verifici daca apa ie la temperatura camerei ) si - o lampa careia trebuie sa ii iei un bec ( cica ie pentru. broaste, le face bine la carapace, nu stiu sigur ) Si da, traieste singura. Eu toate astea le-am luat din Hornbach.
Da trebuie ineaparat bec si incalzitor si din astea? Ca la un Pet`Shop din Sibiu am vazut ca tineau 10-20 de broscute intr-un lighean.
Pai, probabil ca sunt chinuite... Eu consider ca trebuie sa aiba conditii, Decat sa o iei si sa o chinui... Mai bine ii cumperi ce are nevoie sau nu o iei !
Apoi o sa-i iau si un filtru` da` pana atunci...ramane si asaNu`i nimica pentru ca ti-a albastrit cuvantu ala` asa se mai intampla automat.