Iti recomand sa iesi din lumea virtuala, si sa incepi sa cunosti persoane reale! succes!
Este ok, iti trece tie. Pana la urma cei din animeuri ce este drept... arata mai bine oarecum fata de realitate (Sebastian). Dar asta nu o sa te impiedice intr-o eventuala relatie, o sa mai cresti si o sa intelegi mai bine aceste lucruri.
Deci totul este ok, nu iti face griji. Este doar un moment, cu timpul o sa iti stabilesti mai bine perspectiva.
Aha,geamănului tai, am înțeles...
Mai stiam câțiva d-astia de seamăna, da' le-am uitat numele nu de alta, da' sa aibă și... geamănul tau la ce sa...saliveze
Bună.
E, într-adevăr puțin ciudat să fi obsedată de niște personaje din desene animate, deși schiar sunt mai frumoși. Atât băieții cât și fetele.
"Dacă sunt obsedată de oamenii 2D, mă va oprii din a deveni cine vreau să fiu?" - nu, de ce ar face-o?
Numai dacă ești atât de obsedată încât nu-ți mai stă capul la altceva. Sau dacă nu ești atrasă chiar deloc de băieții normali(adică ți se par foarte urâți etc)..ar putea fi greu să-ți găsești pe cineva care să-ți placă dacă nu ești de părere că "personalitatea contează cel mai mult". Dar și dacă e așa, poate îți schimbi preferințele în 10 ani, deci nu e cazul să te stresezi cu asta.
O zi bună!
Da este normal... deoarece consideri ca este perfect. si eu cand eram la varsta ta aveam aceeasi gandire. o sa ti treaca intr-o zi... sau poate nu. muhahahahah
poti sa fi cine vrei tu, fiecare avem o fantezie si o obsesie.
https://miauti.blogspot.com/
Da..., l-am zis asa random. Am altele mai bune
Dar si asta mi-a placut, povestea si scenele de bataie.
0IoAnA0 întreabă: