| Nykolee29 a întrebat:

Bună,vreau sa va cer părerea în legătură cu ceva. Acum doua săptămâni,cam asa,am întâlnit un tip la zilele unui oraș,nu prea vorbeam la început nu nimic dar după un timp am început sa vorbim și sa ne apropiam unu de altul (in sensu de prieteni mai buni),puteam vorbi cam orice cu el și ne înțelegeam super bine dar de ieri de când când pus un story cu un băiat,parca nu mai e asa.s-a mai distanțat de mine și când i-am dat un mesaj ca ma pun la somn și ii urez somn ușor, n a mai răspuns, el fiind activ bineînțeles (mesaju a fost trimit acum 5 ore iar el a fost activ iar acum 3 ore) Un sfat ceva va rog?
PS:Suntem din orașe diferite, eu merg acolo la el în vizita la bunici.

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cel mai probabil te place si vazand ca ai pus poza cu un baiat, a crezut ca nu mai are sanse sa fie cu tine si a dat inapoi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sfat ca să ce? Mergi la bunici și vă întâlniți.

| Nykolee29 explică (pentru Aasdfghj):

Îmi poți da un sfat ce as putea face în continuare? El zice ca momentan nu a găsit fata perfecta pentru el, alea alea dar parca da ceva semne ca mno..ma întreabă zi de zi cum am dormit și asa

| Aasdfghj a răspuns (pentru Nykolee29):

Continua sa vorbesti cu el, imprieteniti-va. Daca il placi, spune-i.

| Nykolee29 explică (pentru Aasdfghj):

Vorbim deja, suntem prieteni dar mna, nu știu ce sa zic..mulțumesc oricum de sfat.

| just4ubr2015 a răspuns:

Relatiile la distanta nu vor tine niciodata daca il placi pune piciorul in prag daca nu cauta pe cineva de la tine din oras