Probabil te tachineaza pentru ca tu erai alintata familiei, iar el era intr-un fel exclus (fiind mai mare). Din lipsa de afectiune, acum obisnuindu-se sa faca glume pe seama ta. Cu timpul o sa-ti dai seama ca tine la tine, ai rabdare.
Ăh, e mai micuț decât tine sau e mai mare? Dacă e mai mic înseamnă că nu știe cum să-și arate afecțiunea dar de fapt și dacă e mai mare nu știe să-și arate afecțiunea. Dar e ceva normal între frați/surori/frate și soră. Sau poți să te duci să-l întrebi asta dacă e mai mare ca tine. Și totuși ce fel de glume are?
Cum ai vrea sa il cunoastem noi mai bine ca tine, care stai cu el in aceeasi casa?
Nu vreau decat sfaturi, voiam mai multe pareri legate de asta, nimic mai mult
Totusi, crezi ca citim in stele de ce face el unele lucruri?
Nu, eu v-am spus ce face ca sa stiti ce sfaturi puteti sa imi dati... nimeni nu citeste in stele
Tot ce ne-ai spus e ca se poarta ciudat, se poarta urat si face glume proaste. Nu ai spus nimic exact, ci doar chestii vagi. Nu stim ce se intampla in viata lui, ce anturaje are, daca s-a intamplat ceva recent, NIMIC. Ce ne ramane de facut e sa ne uitam in stele si sa-ti dam un raspuns.