| Bya4you a întrebat:

Buna,vroiam sa va adresez o intrebare la care ma gandesc de ceva timp... Exista un baiat care de fiecare data cand ma vede ma saluta, daca ma vede de 10 ori pe zi de 10 ori ma saluta! Din cand in cand mai vine pe la barul meu,si vorbeste cu mine dar nu exagerat, Acum o saptamana cand a venit la bar, a bagat bani la aparate cand sa scoata bani a vrut sa ma strige pe nume dar nu mi-l stia.Eu l-am intrebat de ce nu ma striga pe nume, atunci el mi-a zis ca m-ar striga pe nume daca ar stii cum ma numesc, atunci eu m-am prezentat! Trebuia sa scot banii dar am intarziat un pic din alte motive.si in gluma i-am spus ca nu ii mai dau banii si el a zis ca ma ia cu totulhee hee, dupa ce i-am scos banii el a mai bagat 5 lei dar eu incercam sa ma feresc de un contact cu el si el atunci mi-a zis ca sa stau linistita ca daca vrea sa ma ia in brate ma ia nu foloseste aparatu pentru asta, zis si facut, big grin! Sau intamplat mai multe chestii de genul intre "noi" dar normal ca nu stau sa va povestesc totul...tongue Deci ce inseamna asta? Ce inseamna comportamentul acesta? Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mihaeela1795 a răspuns:

Aceasta inseamnaca el chiar te place dar poate nu vrea inca sa iti zica aceasta dar dupa comportamentul lui la sigur este indragostit de tine asta o arata multe si sper cum noi fetele simtim atunci cind un baiat ii place de noi asta sper ca simti si tu aceasta...ar trebui sa duci o discutie cu el findca cit o sa mai duceti asa? ar trebui sa eai tu inetiativa, si sa incerci sa ii pui lui aceste intrebari pe care leai pus aici ai sa ai singura raspuns la ele si poate sa fie mult mai usor decit iti pare tie.mult succes!

3 răspunsuri:
| crazyinlove a răspuns:

Comportamentul lui da de banuit ca te place. Iar ce s-a intamplat ieri i-a alimentat ''iubirea lui pentru. tine '' cu o doza de fericire astfel te-a luat in brate. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place. Daca-l placi, ia-l.winking

| Bya4you explică (pentru Mihaeela1795):

Multumesc mult pentru raspuns e foarte util la asta ma gandeam si eu. dupa toate intamplate, si m-am gandit si sa vorbesc eu personal cu el dar nu stiu cum pentru ca eu de felul meu sunt si mai timida dar imi este si foarte teama sa nu gresesc si sa nu fie doar o impresie de-a mea (ca ma place love struck)! M-am gandit si sa cer id-ul lui la unu din prietenii lui dar mi-e foarte greu...ce pot face?