| andreeasweetlove a întrebat:

Buna :X
Stie cineva unde gasesc valfre png, adica fara alb in jur straight face
Am cautat pe google dar din 100 decat una e
Vreau un site, ceva...

Răspuns Câştigător
| Bianca0Stefania a răspuns:

Http://kawaii-so-cute.mindenkilapja.hu/....../25555397/

Sunt mai multe. Procedezi astfel:
1. Dai click pe imaginea cu Valfré
2. O sa ți se deschida o imagine cu poza respectiva dupa care deschizi un FOLDER unde tragi poza cu MOUSE-ul.

Funda?

10 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Asta este in format png, doar aparent are alb in jurul imaginii.

http://data.whicdn.com/......_large.png

| andreeasweetlove explică (pentru evenso):

O am, eu vreau mai multe, un site intreg happy

evenso
| evenso a răspuns (pentru andreeasweetlove):

Nu am gasit site doar cu valfre png, dar le poti face tu cu photoshop daca ai. happy

| īƶƶū a răspuns (pentru Bianca0Stefania):

Si trebuie sa apesi acolo la kovetkezo ca sa apara alta sau pot sa apas sa vad mai multe de odata? daca se poate, cum?

| Izylovesmusic a răspuns:

Trebuie sa iti faci singura png-ul! Iti alegi o poza cu alb de pe Valfre, o salvezi, apoi intri pe pixlr si dai pe a doua varianta (Open Pixlr editor Advanced)**CLICK***Pui pe adauga fotografie (cea pe care ai ales-o) si iti va aparea poza. Trebuie sa dai click de doua ori pe incuietoarea aceea de usa de la al doilea tabel, Layers-Background. Apoi dai click pe acea bagheta si dai click pe portiunea alba/galbena. Iti va inconjura fata din poza. Apoi trebuie sa dai pe radiera/guma si stergi toata portiunea nefolositoare. Esti gata! Ca sa salvezi trebuie sa dai pe X. Te va intreba daca vrei sa salvezi poza inainte sa inchizi programul.***YES***Iti va aparea acel tabel cu Save image SI NU SELECTEZI JPEG ci, PNG! Acum ai terminat happy Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| Belieberbelieveinbieber a răspuns:

Le poți face cu Pixlr pe internet.
1. Deschizi o imagine
2. În dreapta e un lacăt, dai dublu click pe el
3. Apoi dai pe acea foaie îndoită de jos
4. Apoi dai pe poză.
5. Dai pe baghetă
6. Dai pe guma de sters si selectezi zona unde vrei si gata
7. Dai pe "x„ unde scrie „salvați imaginea"
Fundă? happy

| Si_Frumos_Îngerașu_1995 a răspuns:

De aici poti descarca valfre http://browse.deviantart.com/? q=valfre+png

| Alina_Stefana_1994 a răspuns:

Http://pozepngdecover.blogspot.ro/2013/05/valfre.html Sper ca iti este de ajutor. Cand ajungi jos in pagina mai poti apasa ''Pagina mai veche'' sau ''Pagina mai noua'', si vei gasi mai multe. Sper ca ti-am fost de ajutor.