anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Zilele acestea am dat admiterea la medicina si din cauza ca n-am putut să fac fata presiunii cauzate de timp am făcut niște greșeli pentru care am pierdut locul la buget. Am copiat pe borderou alta varianta fata de cea pe care o aveam pe foaie si am fost neatenta la întrebări foarte simple. Acum mă simt foarte vinovată ca trebuie să plătesc taxa din cauza asta. Este normal ceea ce mi s-a întâmplat, ati pățit și voi astfel de lucruri cand ati fost presați de timp?

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Este normal, suntem toti oameni, nu roboti.Toti cedam in functie de situatie, mai devreme sau mai tarziu, dar nu ar trebui considerat acest fapt o tragedie. Vorbeste cu parintii tai sa iei o decizie. Poate ar fi mai bine sa mai astepti un an si sa dai din nou admiterea pentru loc la buget decat sa confirmi acum locul si sa platesti taxa 6 ani?

Indiferent de ce alegi, succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce ti s-a intamplat este doar din vina ta!

Se pare ca esti inca imatura, daca tu ai ajuns sa te intrebi daca ce ti se intampla este normal... evident ca-i foarte normal, odata ce nu ai acordat seriozitate maxima si nu ai invatat cum trebuia.

In viata, nu da vina pe alti pentru greselile tale, invata sa ti le asumi ca esti singura rapsunzatoare de erorile facute, de neinvatare si de timpul pierdut aiurea.

| Alexandra1859 a răspuns (pentru Violleta2022):

Totusi, nu ar trebui sa va dati cu parerea din moment ce nu ma cunoașteți. Frustrarea mea e ca am făcut corect foarte multe exercitii grele si nu inteleg de ce nu am putut să mă concentrez la cele simple, doar am întrebat dacă si altii au pățit la fel. Si sa stiti ca nu deloc simplu sa ocupi un loc la taxa la medicina.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandra1859):

Nu-i nevoie sa te cunosc personal, odata ce te-ai descris tu singura aici.
Un lucru este clar, ca nu te-ai pregatit cum trebuie, de aceea nu ai stiut sa faci acele exercitii simple.
Aici este unica ta raspundere si nimeni altcineva nu are nici o vina.
Am trecut prin multi ani de scoala si facultate si stiu cum este sa inveti ca sa ai rezultate bune si foarte bune.

| Alexandra1859 a răspuns (pentru Violleta2022):

În primul rând ca nu am dat vina pe altcineva, nu inteleg de unde susțineti cu atâta certitudine ca nu am invatat. Întrebarea era adresată celor care au trecut printr-un astfel de examen, am vrut să știu dacă si ei gresesc prosteste. Repet, nu e deloc simplu sa ocupi un loc la taxa la medicina, mai ales sa iei 80 de puncte la umfcd, având în vedere cat de dificile sunt subiectele de la un timp.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandra1859):

Mai fetita, se pare ca esti incapabila sa intelegi un lucrur clar si logic: esti unica rapsunzatoare de at inveti si cuminveti, ca de preztinzi a invata asa ajungi in coada listei, sau chiar la taxe, ca la buget raman numai "premiantii".
Fii serioasa si asuma-ti raspunderea faptelor tale, fara sa mai bati campii.