Cand exista iubire, totul se topeste in fata unui asemenea sentiment! Nu te gandi la ce fel de surpriza va fi si la reactiile celorlalti; oamenii au interesanta capacitatea de a fi cu totul altfel decat noi ne-am gandit si ne pot uimi! Gandeste pozitiv; daca te iubeste, va veti impaca; daca nu te mai iubeste, atunci nu se merita sa ramai langa cineva care nu te mai vrea, cand altii s-ar bucura sa le fii, macar un minut, in apropiere. Mult noroc!
Poate nu cu sora lui acolo. Dar singuri sigur... Asa e orice baiat. Du-te! N-ai nimic de pierdut...
Eu cred ca el inca tine la tine... spune-i asta si poate va impacati.Succes!
Da oare sa cred cand zice asa? ca ma uraste?
La mesaje nu mai raspunde, dar pune persoane sa zica sa nu-l mai caut...
Ce sa fac?
el zice ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine la mesaje nu raspunde.
Sa il cred cand zice ca ma uraste?
De ce ai asteptat 2 sapt. pana sa mergi sa vorbiti? Daca-l iubesti mergi si vorbeste cu el si lamuriti problema. Treaba cu iubirea e mereu complicata, cand totu-i simplu! De fapt, cand sunt implicate 2 suflete, mereu mai este ceva ce: nu s-a spus, nu s-a facut, mai trebuia dezvoltat etc. etc. Mult noroc!
Pai am incercat sa dau de el.a zis o saptamana sa ma gandesc.am incercat sa vorbesc...da nu a mai vrut. merita sa incerc? da oare daca zice ca ma uraste.va mai vrea sa dea ochii cu mine?
Ar fi o surpriza placuta? sau neplacuta sa ma vada la el acasa discutand cu mama lui?
Eu il iubesc mult a zis ca ma uraste,lumea zicea ca sunt disperata.
La mesaje nu imi mai raspunde,nici la telefon.
A zis ca incepe cica sa tina si sa o iubeasca pe fata aia,dupa nici o saptamana. Daca merg la el,si ma va respinge?
In general nu ascult manele, dar este una care as vrea sa i-o arat, era cu Am gresit amandoi.
Tu ce zici?
Va pleca cand ma va vedea, sau va ramane? daca l-as prinde de mana si m-as uita in ochii lui, l-ar afecta cu ceva? cum ar trebui sa procedez help ca sa-l fac sa se intoarca.
Eu stiu ca nu-ti mai raspunde la mesaje, dar te asigur ca le citeste! Scrie-i ceva dragut de fiecare data! Nu te gandi niciodata ca te va respinge; asuma-ti acest risc - daca te iubeste, sigur va vrea sa mai vorbeasca cu tine! Tu esti o fata romantica, insa ai grija sa nu fii ranita! Esti sensibila si ma gandesc ca in toata perioada in care ati fost impreuna, a inteles asta! Mergi si incearca sa-i vorbesti sau scrie-i un mail la care specifica-i ca astepti sa-ti scrie cateva randuri, bune sau rele! Nu renunta sa mergi la el, daca exista aceasta posibilitate! Nu fi trista, daca totul nu va fi asa cum tu te gandesti; viata are si bune si rele. Si eu am trecut printr-o problema de genul acesta si am stat despartiti aproape 2 ani, iar acum suntem totusi impreuna! Am crezut ca l-am pierdut pentru totdeauna si, apoi, el a fost cel care m-a sunat! M-as bucura sa-mi scrii ca totul a fost super! Te imbratisez!
Acum sora lui mi-a zis ca se gandeste.l-am sunat si i-am zis ca il iubesc.
Ea mi-a zis ca totusi va fi o surpriza frumoasa daca voi merge duminica.da mi-e frica ca pana atunci sa nu inceapa sa simta ceva pentru fata aia si el a zis ca ii e frica...ii e frica sa mai incerce.Dar i-am zis ca din partea mea cearta nu va fi, si mama lui i-a spus ca va regreta, pentru ca eu il iubesc, si nu mi-am batut joc de el si ca se uita cu ce "podoaba " sta acum.Asta presupun ca l-a pus pe ganduri, pentru ca familia lui ma sustine pe mine si nu pe EA.tu ce zici?
Eu zic sa mergi si sa nu-ti mai faci griji. Ai sustinere din partea tuturor! Treaba cu "frica" e fireasca si toti o avem intr-un fel sau altul! Ai incredere in D-zeu si in tine! Daca este sa fiti impreuna, nimeni si nimic nu va va desparti! In ceea ce priveste "podoaba", ai incredere in tine; nu te cunosc, dar cred ca esti o persoana deosebita si meriti tot ce-i mai bun! Mult noroc!
Fata aia il strica eu incercasem sa il schimb cat de ct in bine
fATA ACEEA INSEALA...eu nu l-am inselat niciodata...nici macar nu ieseam..sau vorbeam cu baieti..deloc nu am vb cu baieti na nu stiu.