anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani si urmeaza sa merg la facultate la Suceava. In liceu, am facut 3 ani de mate info, iar acum in ultimul m-am transferat la filologie pentru a scapa de matematica si pentru un trai mai bun (ore mai lejere, program mai lejer). In aceasta clasa am avut si cativa fosti colegi din 5-8, m-am simtit super fata de celalalt profil. In tot acest timp, nu prea am fost interesat de fete sa zic asa. am considerat decat sa stau intr-o relatie doar cateva luni apoi sa vorbeasca lumea despre mine, sa ma arate cu degetul astfel scazandu-mi "statutul social". Sunt o persoana mai clasica, nu imi place sa depind de cineva. In acest ultim an de liceu la filologie, m-am inteles mai bine cu o fata sa zicem, faceam glume unul altuia etc, nimic mai mult. Acea fata, recent, tocmai s-a despartit de cineva si am considerat ca ar fi un moment bun pentru mine, aici venind si problema. Nu prea stiu cum sa o abordez, cum sa ma bag in seama cu ea. Stiu ca exista multe subiecte pe tema aceasta, dar fiecare are o problema diferita, nu la toti se potriveste acelasi raspuns.

Ce imi sugerati sa fac? Cum sa ma bag in seama cu ea?

Răspuns Câştigător
| Futhakari a răspuns:

Spui ca nu sti cum sa te bagi in seama cu ea pai daca nu ai observat, te-ai si bagat(faceam glume unul altuia, m-am inteles mai bine cu o fata sa zicem) deja crede-ma ca ai facut 2 pasi ar fi cam inca 2 adica sai castigi increderea, si sa vada in tine un baiat cu suflet adica bun, tandru etc. Nu te lasa sa pierzi o astfel de "relatie" mie ami pare de treaba fata bafta si sa auzim un raspuns bun.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca nu te transferai, acum stiai cum sa te descurci!
Invit-o in oras la un suc, la un film, vorba aceea, ai 18 ani, nu mai esti un copil.

| Alicezzz a răspuns:

Pai nu cred ca mai ai nevoie sa te bagi inseama cu ea, daca tu o cunosti, ea te cunoaste, incerca sa o inviti la un suc, la o plimbare.Lasa timiditatea si spune-i frumos si zambind ca iti place de ea si daca ea este la sentiment cu tine o sa iti raspunda pozitiv. Hai ca esti destul de matur nu ai nevoie de ajutoare ca sa te intalnesti cu ea si sa ii spui ce vrei! Bafta!

| IoneeLaaaMaa a răspuns:

Hei, salut laughing iti spun eu ce vreau fetele laughing ca sa te bagi in seama cu ea invit-o prima data la un suc e ceva normal sa afci asta, ar trebui sa fii tu mai activ, sa o tii la poveste de fiecare data, fa-o se simta bine in preajma ta, comunicati des si tu trebuie sa fii atent, nu o lasa sa se impace cu fostul ca dupa nu mai ai sanse. Invit-o des sa iasa cu tine, si incet incet ai sa vezi ca o atragi, fii tu cel care actioneaza nu ea, tu trebuie sa faci primul pas.