Asa sunt si eu, eu de exemplu o fac pentru ca nu vreau sa par disperata, vreau sa ma las căutată, curtată, "vânată". Probabil ii e frica ca daca iti arata prea mult interes din prima te plictisești. Sau poate chiar nu e interesata, dar crede-mă daca nu era după prima întâlnire nu mai ieșea cu tine și nu-ți mai răspundea. Si tot ce am scris mai sus poate fi si din cauza ca a fost rănită in trecut de un băiat si durează sa prindă din nou încredere si sentimente
Comunicarea e cea mai bună modalitate de a rezolva această dilemă. " Hey Simt că doar eu îți dau mesaje și vreau să știu care sunt motivele pentru care posibil se întâmplă asta. Îmi place să vorbesc cu tine și mi-ar plăcea ca și tu să mă abordezi. Ce crezi despre asta?"
Așa, motivele pot fi enorme și cel mai bine afli de la sursă.
Ar trebui să discuți cu ea despre asta. Nici eu nu scriu prima mai mereu, dar ma bucur când văd că îmi scriu alții. Probabil are și alte treburi. N-ai de unde să știi ce face. Dar dacă e timidă probabil citește și învață și nu stă să dea mesaje. Dar încearcă să vorbești și cu ea despre ce simți.
Mai lasati naibii scrisul online, ca omorati toata romanta si se duce naibii relatia asta.
Esti cam batran sa pierzi timpul inutil cu online-ul, invita fata afara, iesiti la o prajitura, inghetata si nu o ami duce la filem horror ca o pierzi.
Nu te mai astepta sa te caute daca tu esti fraier si nu o inviti afara. Nu uita: lasa scrisul online ca o pierzi!
Pai eu am fost acela care am chemat-o afara. A spus ca ii plac filmele horror, la asta ne-am uitat.
Ne scriem scurt nu romane, stiu ce spui. Sper sa nu omor nimic
In realitate cred ca ai doar 15-16 anisori, fiindca comportamentul tau este specific acestei varste de copii, apoi ti-ai pus singur intrebarea la sectiunea de "adolescenti", confirmand asta.