Buna.Sfatul meu e sa iti vezi de treaba.Ar fi fost necesar sa faci eforturi de la inceputul verii deoarece nu exista miracole in asa putin timp.Tot ce exista sunt diete cu efect boomerang si mult marketing, ceea ce nu e deloc sanatos pentru corpul tau.Niste poze din vacanta nu merita sa faci un asemenea efort.Nici macar acolo nu te va cunoaste nimeni, deci pentru cine doresti de fapt sa obtii un beach body? Probabil crezi ca pentru tine, dar din modul in care ai formulat intrebarea rezulta ca pentru altii.
De citit: https://www.eva.ro/......19781.html
Poate am formulat greșit dar nu pentru alții o fac. Niciodată nu am făcut o pentru alții. Pur și simplu vreau sa fiu mai slaba, sa arat bine în poze și mai ales faptul ca ma duc cu câțiva prieteni nu vreau ca atunci când îmi dau hainele jos sa ma batjocoreasca ( eu tot timpul port haine mai largi care nu se baga de seama ca sunt mai plina). De asta. Vreau și eu sa ma simt mai bine corporal și sa îmi accept corpul dar îmi este greu.
In 2 saptamani poti slabi 2-3 kg doar, ca nu-s sanse de mai mult.
Daca nu ti-ai pus problema asta acum 6-12 luni, acum este mult prea tarziu sa mai poti schimba ceva.
Inteleg.Chiar si asa, nu ar trebui ca prietenii sa te batjocoreasca sau sa faca misto de tine. Daca se intampla asta inseamna ca de fapt nu merita sa fiti prieteni.
Imi cer scuze ca nu ma incadrez in cerinta de a fii fata , dar, de la 89 kg am ajuns la 66kg, am si poze inainte si dupa, si iti pot oferii cateva informatii utile. Nu iti pot garanta rezultate mari pe termen scurt (sunt nesanatoase si cu un impact foarte mare asupra nivelului de energie si a musculaturii), dar 1 kg sau 2 ai putea da jos, facand cardio, dimineata pe stomacul gol(daca ai timp dimineata, e cel mai eficient), daca nu in ce moment al zilei poti. Plus alimentatia, macronutrientii, iti pot face un calcul daca imi lasi inaltime si greutate, pentru a stii cata proteina, carbohidrati si grasimi trebuie sa consumi. Pentru slabit ai nevoie de mult cardio, dar si sa lasi deoparte, sucul, zaharul in exces, patiseria, painea, uleiul. Procesul de slabire se realizeaza prin deficit caloric, trebuie sa arzi mai mult decat consumi in ziua respectiva, daca zilnic consumi 1700 calorii, si din alea arzi 300 prin cardio, asa stii ca esti pe deficit caloric, ramanand la sfarsitul zilei cu un consum de 1400 calorii. Iti pot oferii informatii cu ce trebuie evitat ca sa ai rezultate si cam ce sa mananci, si nu ma refer doar sa te ajute peste 2 saptamani, si ca stil de viata, de ce sa nu arati bine tot anul? Zic si eu
Alimentatia e foarte importanta deoarece am mai vazut fete slabind prin infometare avand un nivel mic de proteina in alimentatie, care are rolul de a repara si a mentine musculatura, proteina lipsind au slabit, dar au pierdut si masa musculara, vrei sa pierzi grasime, nu muschi, muschiul trebuie sa ramana deoarece el da forma frumoasa a corpului, de aia sunt fete care au slabit si raman "plate".
Mi-a fost greu pana am acumulat informatile astea, tocmai de asta le dau oricui are nevoie, sa nu se chinuie ca mine.
Daca esti hotarata, lasa-mi mesaj in privat cu greutate si inaltime, si iti trimit tot ce ai nevoie sa stii.
Vreau sa îți zic ca exista. Pe degeaba îmi spui sa îmi vad de treaba deoarece eu cred în asta. Mama mea slăbește câte 800g într o zi și chiar vreau și eu. Ea e genul de persoana care mănâncă doar legume dar mai mănâncă și lucruri unse ( ex. Slănină si jumare aduse de la bunica de la tara) dar tot slaba e și zici ca eu nu semăn cu ea, chiar dacă mănânc puțin. Și tatăl meu e slab și la fel toată familia mea
Alea 800 de grame sunt cel mai probabil apa.Nu ai cum sa slabesti aproape 1 kg pe zi decat daca suferi de vreo boala sau incerci lucruri extreme.E recomandat sa slabesti maxim 0, 5-1 kg pe saptamana, altfel ajungi la probleme de sanatate.Plus, de ce ar vrea mama ta sa slabeasca daca e deja slaba? Valabil si pentru tine.Ce inaltime ai?
Eu am 153cm și mama 152cm și acelea 800g nu sunt apă și chiar a dat jos și țin sa specific ca la ea de obicei ultima masa este la 4-6 pentru ca ea și a obișnuit corpul asa și doar când avem un eveniment și pune ceva înapoi ea repede poate sa le dea jos
Piciu_Mihaela_ întreabă: