Omori o viata pe care tu in inconstienta ta si a aluia de si-a bagat-o in tine a zamislit-o. Din punctul meu de vedere sunteti amandoi niste pacatosi. Dar nu te judec, fiecare face ce vrea.
Vezi la cine faci intreruperea de sarcina pentru ca riscul de a ramane infertila e destul de mare. Vai de voi.
Pai daca esti in primele saptamani se poate face si medicamentos si o sa doara foarte putin cica. Daca ai mai mult, probabil ca iti face anestezie sau ceva.
Oricum trebuie sa inveti ceva din asta. Chiar si daca nu te-ai protejat tot exista solutii (pastila de a 2-a zi).
Am vorbit cu doctorul pentru programare și mi-a spus ca o sa îmi faca anestezie. Dar îmi este tare frica de dureri. Nu as renunța dar nu este acum momentul pentru un copil.
Omori un suflet,este un un păcat mult mai mare, si vei avea pe constiintă toată viața, te va urmări mereu. Păstrează acest copil, chiar dacă nu sunt alături de tine părinții tăi, dar îți va fi alături de tine Dumnezeu și îngerii lui.Plus cel cu care ai făcut copilul. Să fii iubită!
Sunt conștientă de asta. Dar nu se poate acum sa îl păstrez. Îmi puteți spune va rog dacă va durea intervenția?
Dacă îți face anestezie totala, te va durea doar un pic când îți face injecția și apoi când te trezești vei mai avea niște dureri dar sunt suportabile.
Sper sa nu doară foarte rău, ca o sa îmi facă anestezie așa mi-a spus doctorul.
Dacă ești religioasă s-ar putea să ai probleme cu zeii dacă nu atunci avort plăcut.