Alege ce e bun pentru tine. Daca te iubeste intr-adevar asa cum spui va intelege ca in capitala aveti sansa la un trai mult mai bun
Ideea este ca si el e fixat pe ale lui, nu vrea sub nici o forma sa stam aici, considera ca s-ar descurca mai bine financiar acolo.
Vrei sa stai acasa numai cu copiii, sa te intretina el si cand va certati mereu o sa iti aduca aminte ca stai pe spatele lui si o sa te simti prost. Eu zic sa asculti de parinti.
Viitorul tau inainte de toate, nu se stie niciodata. Aveti timp si pentru iubire si copii + ca tu inca esti un copil.
Momentan viitorul tau este scoala. Lasa-l pe el sa plece in marea capitala, sa-si ia un serviciu bun, sa-si cumpere o casa si atunci cand va fi un om implinit, sa vina la parintii tai si sa te ceara de nevasta.
Daca este un om bun ar trebui sa faca un efort s ate intelega ca nu-i cher asa dupa cum vrea el si tu trebuie sa muncesti poate ca isi face griji dar nu-i bine sa faci asta trebuie sa ai si tu ceva de munca ca e nasol numai un salariu un casa trebuie sa ia si banul tau.
sfatul meu este sa mai asculti si de parintii tai din cand in cand ca eu cred ca nu iti vrea raul cu siguranta.