In primul rand invata sa scrii ca abia am reusit sa deslusesc ce ai scris. In al doilea rand ai zis ca e fosta, ce te mai intereseaza? Lasa-l in pace, sa ii faca ce vrea, daca nu mai e a ta.
Nu ar trebui să te intereseze. Sunt multe alte fete cu care poti vorbi. Ca sa ti întărești încrederea în tine ar trebui să arăți ca te intereseaza o relație cu altcineva, nu tot cu fosta.
Păi probabil vrea sa te enerveze si a dezvoltat o atracție fata de fosta ta, încearcă să nu te mai stresezi, pentru ca nu mai esti cu ea, ce crezi ca te.a umilit și ca tu nu ai reacționat în vreun fel? Nu te.a umilit pentru ca nu mai esti cu ea, probabil el crede că ea este slăbiciunea ta
Da așa a fost nu ma interesează o relație cu ea dar nu vreau sa pățesc și cu următoarea la fel m-am simțit umilit și simt ca trebuia sa l lovesc. Iar acum a trecut tot dar regret ca nu l am bătut.
Pai nu vad de ce te deranjează,v-ați despărțit, ea e libera sa își refacă viața cu altul și prietenul tau are și el dreptul să încerce, daca nu mai simți ceva pentru ea, nu vad de ce te superi.
Totuși, daca te deranjează așa mult vorbește cu el și poate te va înțelege.
Nu dar m-a deranjat atitudinea lui batjocoritoare și nu îmi e chiar prieten oare dar la vremea aceea eram cu ea și nu vreau sa pățesc la fel cum ar fi trebuit sa reactionez? M am mai întâlnit cu el dar s-a cumportat frumos după
Nu inteleg, care-i problema? Ai zis ca vorbea cu *fosta* prietena. De ce te-ar mai interesa pe tine ce face ea? Daca el te tachineaza, zi-i sa o ia pe "fosta" si sa si-o bage undeva. N-ar trebui sa te mai intereseze de ea daca v-ati despartit.