| DorinaPet83 a întrebat:

Buna ziua, am un bait de aproape 16 ani si este micut de statura(167.5 cm), am fost de i-am facut testle la endocrinolog si radiografia la pun, dupa acesta radiografie imi spune ca structura oasasa arata ca are 14 ani, credeti ca mai poate creste sau imi puteti recomanda pe cine in Cluj care sa imi spuna dupa radiografia la pumn la ce inaltime poate ajunge. Specific ca este sportiv de performanta, manca echilibrat doarme cel putin 8 ore si face stretching.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

3 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Buna ziua! Daca in urma analizelor endocrine, nu va arata nimic neobisnuit, atunci genetica este de vina. El poate purta genetica unuia dintre membrii familiei dumneavoastra. Adica ori dumneavoastra, ori sotul dumneavoastra ( sau chiar din fratii sau parintii vostri ), sunteti mici de statura. Iar gena asta se duce mai departe.

Insa daca nu este cazul, recomand sa va tineti strans de un medic endocrinolog si sa urmati un tratament care vizeaza hormonii de crestere al baiatului dumneavoastra.

| siriusblack98 a răspuns:

La 16 ani normal ca mai creste, este evident lucrul asta. P.S: Cu ce ai scris? Cu google translate?

| Kufu95 a răspuns:

Normal că va mai crește, dar până la urmă și dacă are înălțimea asta, care e problema? Îl deranjează pe el sau care e faza?