anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand eram mic eram foarte gras(obez).Imi amintesc ca multi radeau de mine! Insa parintii mei m-au inscris acum cativa ani buni la sport(baschet), si m-am inaltat dintr-o data foarte tare.Plus ca mai fac si sala,si am ajuns sa fiu constient ca arat foarte bine si am muschi, insa ma simt oarecum in continuare complexat ca sunt gras si imi vine din cand in cand sa fac numai antrenamente cardio si sa mananc mai putin.Intrebarea este:cum as putea sa scap de acest complex.

5 răspunsuri:
| Peaches a răspuns:

Pai, daca ai ajuns sa fii "constient ca arati foarte bine", atunci cum de mai esti complexat?! Uita-te in oglinda, admira-te si fii multumit de tine. Si ai grija sa nu te admiri prea mult, ca sa nu pici in extrema cealalta.winking

| zurick a răspuns:

Măi,chiar am văzut răspunsul la întrebarea ta la televizor, pe prima la ''Ajutor vreau să slăbesc''.N-am găsit pe youtube video-ul acela poate îl găsești tu, protagonista care avea aceeaș intenție ca tine este Dana Frincu.Caută numele ei pe fb sunt sigură că te va ajuta mult mai mult.
Tu trebuie să slăbești încet și bine nu rapid și prost. Dacă nu vei mânca deloc nu-și va face efectul sportul. Apelează la un nutriționist care să te încurajeze.
Baftă!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Controleaza ti greutatea, nu te mai uita in oglinda. Atat timp cat iti mentii o greutate corecta din punct de vedere medical inseamna ca esti bine. Continua sa faci sport si asa vei fi mereu sigur ca iti mentii corpul in forma

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Multumesc de raspuns, dar ai inteles gresit intrebarea.Ideea este ca eu arat foarte bine(o spun cu modestie). Faza e ca sunt multumit de cum arat fiindca no, acuma sincer vorbind face sala de destul de mult timp.Insa nu sunt 100% convins de acest lucru, fiindca inca am impresia ca ar trebui sa mai slabesc in ciuda faptului ca am exact atatea kg cate ar trebui la inaltimea si varsta mea(poate chiar mai putin)!

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia o foaie și scrie pe ea că arăți perfect și că ai încredere. Spune-ți mereu că EȘTI CEEA CE DOREȘTI. Dacă noi nu ne credem frumoși(sens figurat)atunci nu ne putem aștepta de la alții să ne creadă frumoși.(figurat)