Pff.tu chiar o iubesti pe fata asta. oricum nu cred ca o sa iti treaca prea repede sentimentele pe care le ai pentru ea, eu cred ca ar fi mai bine sa mai ai o discutie cu ea si sa ii spui ceea ce simti, daca ea te va refuza atunci cred ca ar trebui sa incerci sa o uiti chiar daca iti este greu. Sper ca te-am ajutat cu micul meu sfat!
Buna, iti multumesc mult pentru sfat dar degeaba. nu o pot uita, am fost chiar si la psiholog si pe moment ma simt mult mai bine dar dupa cateva ore simt ca nu mai am nici un rost. Casa e asa de pustie fara ea. Nu stiu ce sa fac si nici macar nu stiu din ce motiv ne-am despartit. Dar se pare ca ei nu ii pasa si nu inteleg de ce imi pasa asa de mult de ea. Am incercat orice doar sa fie bine dar degeaba pana la urma am sa incerc sa o uit dar va dura mult si bine.
Buna, nu ai pentru ce! Oricum imi pare rau pentru tine, sa fiu sincera nici eu nu inteleg de ce nu iti mai acorda macar o sanasa, poate ar simti sentimente mai puternice daca macar ar incerca, dar dupa cum povestesti se pare ca nu ii pasa de tine...si uneori e greu sa uiti pe cineva, dar va trebui sa lupti si sa incerci sa o uiti chiar daca iti va lua mult timp, poate ca ar fi mai bine sa incerci sa iesi cu alte fete si sa o uiti usor, usor.Nu stiu daca iti va fi de folos sfatul meu dar am trecut si eu prin asa ceva si a fost greu oricum iti urez multa bafta!