| XxBlueRosexX a întrebat:

daca fumez de 2 ani am plamanii afumati tare, doar putin sau deloc? Am 20 de ani si fumez de la 18.

9 răspunsuri:
| puffii548 a răspuns:

Putin. Dar sa stii ca e importatnt sa mananci iaurt ca sa nu ti afecteze sau sa apara pete. Succes. Fundalove struck?

| MotanuJmekerit a răspuns:

Pai da sunt cam afumati imagineazati HORNUL de la soba dupa 2 luni de functionare cum aratalaughing asa arata si plamani tailaughing. bafta la fumat FUMEAZA CATI FACE BINEwinking

| Lalaloveu a răspuns:

Nu prea mult. Sa mananci iaurt!

| AnneMarye001 a răspuns:

Sfatul meu e mai bine sa te lasi de fumat, nu te ajuta cu nimic iar cand esti nervoasa(sau cauza inceputului fumatului)gasesteti un hobbi sau orce altceva ca sa nu mai fumezi.Credema ca stiu ce zic, incearca sa te lasi iti va fi mult mai binewinking

| gєσяgιαηα a răspuns:

Uda-ti incheietura mainii cu apa si sufla cu fum de tigara sa vezi cum se fac venele laughing

| mona a răspuns:

Eu fumez de 15 ani si am plamanii curati, cel putin asa a reiesit din raza la plamani

| XxBlueRosexX explică (pentru MotanuJmekerit):

Mda...

| MotanuJmekerit a răspuns:

Pfoai pacat de tine ca fumezi esti o fata ff frumoasa sad + blonda ( care sunt pe cale de disparitie ) Deci lasate de fumathappy ca ii pacat de tinetongue

| XxBlueRosexX explică (pentru MotanuJmekerit):

Pe cale de disparitie...adica stai asa ca nu numai blondele sunt "proaste", brunetele sunt mult mai proaste dar se vopsesc blonde sa nu arete.