"Prietenii mei isi bat joc de mine"
OAMENI BUNI, ASTIA NU SUNT PRIETENI.
Ma enerveaza enorm aceasta expresie, mai ales ca am auzit-o de prea multe oric nu doar la tine. Cum poti sa zici ca iti sunt prieteni si apoi sa scrii un roman despre cum te trateaza ca pe un gunoi?! Este contradictoriu si prostesc. De ce te injosesti asa de mult incat sa numesti acesti oameni "prieteni"?! Ti-e frica sa spui ca nu ai prieteni? Nasol. Eu unul NU AM prieteni. Si ce? Mai bine decat sa zic ca am si sa fie doar niste parteneri de conversatie care ocazional isi mai si bat joc de mine. Asta inseamna o lipsa de respect de sine sa faci asa ceva.
PRIÉTEN, -Ă, prieteni, -e, s. m. și f. Persoană de care cineva este legat printr-o afecțiune deosebită, bazată pe încredere și stimă reciprocă, pe idei sau principii comune
Ai impresia ca aceste persoane au ce cauta, in vreo masura, in aceasta categorie? De unde si pana unde descrie aceasta definitie acesti oameni de care vorbesti tu?! Hmm... oare acum intelegi prostia situatiei in care te aflii?
Problema ta e ca NU ȘTII ce e aia prieten. Un prieten in mod sigur nu pune copii karatisti sa te sparga in patru. As fi crezut ca e evident acest lucru, dar aparent nu...
"eu cand eram mic nu am facut niciun sport de bataie" - O zici ca si cum toata lumea face si e mare chestie ca tu nu faci. Din observatiile mele persoane care practica sport de contact sau arte martiale sunt cam 1 la 10 sau 1 la 20. Ce e asa special ca nu ai facut? Esti unul din ceilalti 9 din 10. Nimic deosebit. Eu nu am facut. Si multi altiiz
Acum e perioada când sunt foarte stresanți. Nu mai vorbi cu cei care te deranjează, ignoră-i și discută cu cei care îți seamănă.
Problema ta cea mai mare e că le dai prea multă importanță "prietenilor" tăi. Asemenea specimene nu pot fi numiți prieteni.
Mai bine înlătură asemenea oameni din jurul tău.
Ei au facut fiecare cateva sedinte de sport de contact si eu ca nu am facut ar fi ''pacat capital''.
Andrei67y5 întreabă: