| MariaCrinaPopescu1233 a întrebat:

Bună ziua, deci, prima dată vă zic povestea noastră (cu prietena mea cea mai buna sau mai bine zis fosta). Eram in clasa pregatitoare si a vrut sa ne cunoastem, am evoluat impreuna si o simteam ca pe o sora, intr-o seara eram cam prin clasa a 3-a, a4-a (acum sunt in a 8-a) Și mna am dormit la bunica sa. Cred că știți jocul roblox, deci ne jucam roblox și ea a vrut să ma treacă de un nivel (aiurea cearta asta dar ce sa faci) eu nu am vrut asa ca ne-am luat la bataie, apoi aia s-a dus la bunica-sa si bunica-sa mi-a spus lucruri fffffffffff urâte. Am dormit pe marginea patului, îmi venea să vomit dar nu am mers la baie... no bun din clasa a -5 a gen acum 3 ani CRED nu o mai suportam deloc, gen odata imi era totul dar acum nu simt nimic pentru ea. Okay si ea este CEA MAI MARE FITOASA PE CARE AM CUNOSCUT-O pentru ca este o rasfatata (aici e vina parintilor oarecum) asa deci. Incepea sa imi dea bully verbal uneori si bully gen mai tras de par sau atins fff tare pe umar, scos daca afla profa o ardea, no bun.Și acum gen simt că o vreau înapoi și că o iubesc din toată inima și aș da orice să mă ierte bunica sa și ea normal...Dar azi, de fapt in weekend am simtit un sentiment EXTREM de neplacut, a inceput sa se comporte fix zici ca e mama mea, deci a zis ca nu am ce sa caut cu piciorul in casa ei si nici in curte si a zis gen asa,, AI INTELES?,, Dracu m-au luat toți nervii, dacă era lângă mine nu știu ce-i făceam acum n-o suport EFECTIVVVV. Și la scoala mă bârfește cu noua ei cea mai bună prietenă CARE ESTE TOT O FIȚOASĂ deci nu le mai suporttttt. Ce să fac? Să o uit de tot sau să încerc să schimb lucrurile poate ne reparăm prietenia? (știu c-am scris mult dar na)

23 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"mă bârfește cu noua ei cea mai bună prietenă CARE ESTE TOT O FIȚOASĂ deci nu le mai suporttttt."

hai mami, nu fii așa nașpa! Toate sunt fițoase doar tu ești prințesă? Nu cred. Invață să accepți și alte păreri

| MariaCrinaPopescu1233 explică (pentru sierra1):

DAR nu te mai băgaaa frtt! Nu e VIAȚA ta

| Syzygy a răspuns:

Fratiorul meu, aici e drama pura, ce sa zic. Ai 12-13 ani si te gandesti la dragoste. Daca zici ca e fitoasa si ca are figuri, de ce iti place de ea? Dupa cum scrii pari ultimul disperat dupa atentie (nu te supara), asta e adevarul.Eu zic ca mai bine ai lasa fata aia in pace si baga-te pe invatat, ca felul in care scrii, lasa de dorit...

| MariaCrinaPopescu1233 explică (pentru Syzygy):

Esti prost? Am 15 ani si sunt fată ȘI NU AM ZIS CĂ ÎMI PLACE DE EA DRAGUL MEU