anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua! Doresc să-mi fac piercing-uri, dar nu singură și aș vrea să știu unde anume in Iași m-aș putea duce și e sigur. Am 15 ani. Sper să nu văd comentarii cum că sunt prea mică, deoarece am prieteni care de la vârste mai fragede si-au facut.
Imi poate spune cineva, cam cat costă să îți faci un piercing? Care e rata infectării si cum o pot preveni?
De asemenea, doresc să-mi fac și niște tatuaje (tatal meu vrea) peste tăieturi, pentru a putea purta tricou. Ar durea? S-ar infecta? Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu inteleg ca vrei si tu sa fii ca prietenele tale, dar poate nu e o idee chiar asa buna.Rata infectarii e mare daca nu folosesti solutie de curatare zilnic dupa procedura, timp de nu stiu cate saptamani.Ai putea sa iti iei din alea fake, cum a sugerat deja cineva mai sus. Dupa un timp, cel mai probabil te vei plictisi oricum de ele si vei fi recunoscatoare ca n-ai dat bani degeaba.Dar daca nu te plictisesti, atunci da, go for the real deal.

Tatuaj iti poti face peste orice zona.Am o prietena care doreste unul pentru a acoperi cicatricea unei operatii. Durerea depinde de zona.Preturile cred ca incep de la 300 de lei (cam atat a costat unul mic, cu linie subtire, pe care o alta prietena si l-a facut, dar a implicat si conceptul). Totusi, eu vorbesc de femei adulte de 29 de ani, nu de adolescente.laughing Faci cum doresti.
https://blooms.ro/cat-de-tare-doare-un-tatuaj/

| sammie a răspuns:

Te asigur că nu și-au făcut. Sigur au luat piercing-uri fake care se pun în nas și se dau jos când doresc ei.

| Nyki131 a răspuns:

Și mâine vii și me întrebi și dacă poți să te freci, mai bine du-te la școală, decât să visezi la avioane, și nu-i mai cere păreri lui tactu, se pare că este pe alta planeta