Eu raspund la intrebari mai serioase dar cand mai am chef de o gluma mai raspund si la intrebari puse de troli.
Buna.Da,am vazut si eu aceste intrebari repetate de sute de ori.Si eu,pentru a nu pune mereu aceeasi intrebare mai intai scriu de exemplu pe google: "de unde pot descarca jocul X TPU", si in legatura cu acei copii care mereu pun intrebari doar pentru a se amuza,sau pentru ca nu au ce face, chiar nu cred ca merita bagati in seama.Dar din pacate asta nu prea se poate deoarece mereu cand cineva vede o intrebare pusa "la misto" va avea raspunsuri mai multe decat acele intrebari care chiar sunt puse de niste oameni seriosi, care chiar au nevoie de ajutor.Pentru a evita asta ar trebui sa nu ii mai bagam in seama si astfel s-ar plictisi. Felicitari, chiar e un subiect interesant de discutat.O zi buna.
Probabil cei care răspund acestor întrebări stupide ale copilaşilor o fac doar pentru fundiţe! Sau doar din pură plictiseală, sau amuzament.
Mie imi plac intrebarile care le pun toate fetele alea. Ma face sa cred ca sunt din ce in ce mai proaste pe zi ce trece, iar baietii dupa cum vezi mult mai putin. Sunt fan al razboiului dintre sexe, baietii au 2 puncte in fata.
Draga mea, pun intrebarea aici pentru ca sunt sigure ca vor primi un raspuns concret. Nimeni nu cauta pe google pe cineva cu aceeasi problema ca el pentru ca iti ia o vreme pana vei gasi un rezultat, de cele mai multe ori nu gasesti. Mai e si sigurata cand pui o intrebare si alti cinci iti raspund ca totul va fi ok si ca nu este nici o problema. Cele care pun intrebari aici vor garantia ca nimic nu se va intampla.
De altfel vad sute de intrebari la fel ca cea pe care ai pus-o tu acum. Daca tu ai pus intrebarea asta nimic nu se v-a schimba, iar totul va fi la fel cum era si inainte de a pune intrebarea.
Nu-i nimic copii aceia vor creste si vor disparea de aici cand o sa-si dea seama ca 5 ani i-au pierdut in fata unui monitor, apoi o sa apara alti copii.
Fiecare om simte ca problema lui e un pic altfel decat a vecinului si chiar asa este. Asa ca acele fete CHIAR au nevoie de ajutor, chiar daca intrebarea, a mai fost pusa, in alta forma de o mie de ori. Intervin diferite variatii care schimba putin sau mai mult datele problemei. Nu este o pierdere de timp sa le raspunzi, este o prostie sa crezi asta.
cat despre cei care isi bat joc, eu doar le raportez intrebarile. Nu cred ca din plictiseala la inventeaza, ci din prostie si cu prostii nu ma pun, doar ii scot din circuit.
Da asa e, ai mare dreptate. Oricum, noi, cei care ne dam cu parerea nu vom putea niciodata sa scapam de "obraznicutii" de odinioara. O zi buna iti doresc si tie
Hei. Probabil cei care pun aceleasi intrebari sunt prea lenesi ca sa mai dea ''sărci'' pe gugle sau vor sa afle si alte opinii.dar la faza cu ''insarcinatul'' acolo chiar se repeta, asa cum ziceai si tu, zeci/sute de oameni, zilnic ii vezi.
Iar cei care raspund ''in gluma'' probabil se cred amuzanti, dar marea majoritate dintre ei nu prea sunt. macar de ne faceau sa rada raspunsurile lor.
Dar nu trebuie sa te enerveze toate lucrurile astea Pur si simplu nu ii bagi in seama si totul o sa mearga bine.