Cand visezi gaini inseamna ca cineva iti face vraji. Ai grija. Tu sau familia ta aveti dusmani sau o vecina rauvoitoare?
Oricum,e posibil si sa nu insemne nimic, ai vazut un film la tv sau ai avut prea multe griji in ultimul timp.
Totusi, trebuie sa ai mare grija...Eu iti vorbesc din experienta,avem o vecina care face vraji,cu toate ca e greu de grezut dar e absolut real si numai noi stim,ne-a facut viata amara, noaptea nu mai putem sa dormim.
Si sa-ti mai spun ceva, in fiecare luna pe 1 si pe 15 se intampla ceva. Acele date sunt speciale pentruvrajitoare, se intrunesc, au putere mai mare etc. Si cum ieri a fost 1 octombrie...
nu pot decat sa-ti doresc mult noroc.
Nu m-am uitat la nimic.si sincer cu 2 zile in urma am avut dureri ingrozitoare de cap .
Pai...exact ce spuneam eu...
Ai grija. Eu de ex de joi nu am mai dormit un somn linistit pana cel de noaptea trecuta,care a fost cat de cat acceptabil. Stropeste cu aghiazma in camera,in pat,prin casa si sa porti argint,o bratara,lantisor ceva. Argintul e bun contra farmecelor. Seara rugaciune inainte de culcare si cat mai repede facuta o sfestanie in casa.
Eu vad mereu umbre prin casa,iar acum cateva zile am iesit noaptea din dormitor,pe hol,cu lumina stinsa si am vazut o mogaldeata neagra ghemuita langa usa... Evident m-am seriat,am inchis ochii si cand i-am deschis disparuse.
Tot ce spun eu acum pare dintr-un film, dar e real si trait de mine. Multa lume nu crede, dar daca treci prin experientele trecute de mine...
Numai bine!
anonim_4396 întreabă: