| mtw123 a întrebat:

Buna ziua!
Ma confrunt cu o situatie destul de dificila care ma macina pe interior. Din noiembrie plac o fata, putin spus plac, sunt obsedat de ea, dar nu mi-am asumat unele lucruri, am mintit-o, ranit-o, am lasat-o cu ochii in soare de multe ori si am ajuns in punctul in care sa ne avem amandoi la block, eu am mai cautat-o, nu cred ca mai simte ceva pentru mine sau ascunde asta, mi-a tot spus sa-i demonstrez ceea ce zic prin fapte si nu prin cuvinte. Ideea e ca ma gandesc non stop la ea, in fiecare minut din zi, nu ma mai atrage nici o fata in afara de ea, dar dupa cate i-am facut nu stiu daca ar mai vrea ceva cu mine. Sigur vorbeste cu altcineva, vad asta in atitudinea ei fata de mine, nici macar nu ma baga in seama. Sa renunt definitiv si s-o las in pace sau sa mai incerc?

3 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Daca incerci incontinuu s-ar putea sa o deranjeze si sa faci mai mult rau. Mai bine renunta o perioada, da-i ragaz si vezi-ti de treaba ta, si peste cateva luni incearca sa intri iar in contact sa ii spui ca iti pare rau. Ea acum probabil are nevoie de timp sa proceseze ce i s-a intamplat

| mtw123 explică (pentru haileewatson):

Nu cred, i am mai spus ca poate ne vom regasi in timp, dar a spus ca, daca n a fost sa fie acum nu va mai fi in viitor. Plus ca ma va uita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a zis și utilizatoarea de mai sus, dă-i timp să asimileze ce i-ai făcut, știi vorba: timpul vindeca toate rănile.
După aproximativ un an contacteaz-o din nou și cere-i iertare.