Chiar crezi ca peste 10 ani va mai conta ce simti acum pentru el? Esti inca un copil daca esti atat de convinsa ca alta dragoste nu va mai exista in viata ta.Eu cred ca iubirile din adolescenta ne fac sa invatam lectiile vietii,sa stim ce-i suferinta,fericirea,tacerea,echilibrul. Nu uita draguta domnisoara ca toate trec pe lumea asta,chiar si iubirile, chiar si noi.Te cred cand spui ca ai visat despre voi doi, ar crede-ma si tu cand iti spun ca va mai exista cel putin o mare iubire in viata ta, alaturi e care vei visa iar, vei rade si vei fi fericita.Viata de-abia acum incepe, nu se sfarseste cu el, cum nici n-a inceput cu el...ai credinta in Dumnezeu si in ceea ce esti.Numai bine.
Mai eu zic sa nu mai plangi ca nu ai de ce! Nu ai 80 de ani si nu ti-ai gasit sufletul pereche ca sa vorbesti asa! Eu zic sa iti umplii timpul cu altceva, ceva activitati care sa te faca sa mai uiti. Nu iti mai face atatea probleme ca ramai singura si ca nu stiu ce. Ai rabdare ca o sa apara la momentul potrivit baiatul potrivit! Bafta! :*