Eu mi.am făcut.o odată la pădure și a fost super. am legat baloane de pomi, picnic cu vreo 6-7 colegi plus prietenii de familie, cu mașini și radio, a fost super. A fost o petrecere de neuitat. Și am mai luat confetti, vai ce frumos a fost.
Si a mea e in 12 aprilie, ziua de nastere ti-o poti face la un restaurant, separeu unde nu se fumează.
Probabil sunt eu mai demodat, insa ce atata petrecere de ziua noastra? Eu personal de majorat am luat ceva banuti si ma cinstit 3 4 prieteni.Nu vad rostu sa sparg ani multi.Am invatat asa o prietena dupa scara.Copila are 17 ani si se plangea ca au facut-o de bani 'prieteni'.Sau dus in un local si aia comandau mereu si ea trebuia sa plateasca.Eu i-am spus clar.Le ei cate un suc, si atat.Le spui ca nu ai nevoie de cadouri, si punct. Ii cinstesti cu cate o bautura, o pizza.Si nu faci acasa, te duci la un local mai ieftin Daca iti sunt prieteni inteleg.Si de bani aia cu care planuiai sa it ifaci majoratu, iti iei ceva dupa care tanjesti.Te imbraci cap coada Nu are rost parerea mea. Poti incerca sa il faci la tara daca te tine buzunaru, sau la cineva la curte, sau la padure :X
anonim_4396 întreabă: