| tylerdurdenwannakms a întrebat:

Buna ziua! Nu mai simt nevoia de a trai de mult timp, am incercat mai multe metode. Am luat medicamente multe si nu am murit tot m-am trezit dimineața din pacate, am baut detergent de haine. Nu mai stiu ce sa fac. Toata lumea ma vede un om fericit si zâmbitor, dar ei nu stiu de partea întunecată. Din 2020 a început tendința de a face asta din cauza stresului pe care scoala mi-l provoca. Mai am si o profesoara de matematica tampita care ma amenința ca ma lasa repe... Nu mai vreau sa trăiesc aceeași zi. Sunt stresat si obosit. Chiar daca sunt un adolescent. Mersul la sala si renunțarea la laba nu m-au ajutat. Nu vreau să-mi imaginez vitorul. Va rog dați-mi niste sfaturi. E numai vina scolii si daca vede un coleg acest mesaj sa nu zica nimănui, nici nu cred ca o sa afle cineva.

5 răspunsuri:
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Ce ai pățit frate? -_- ești bine?

Vrei să talk? Whit mine? The probleme tu ai? If u dont vrei este de înțeles -_-

greece12
| greece12 a răspuns:

Scrie.
Ia un caiet si scrie in el tot ce simti,macar te mai descarci.
Pe urma,iesi intre oameni,gaseste pe cineva sa te ajute la mate daca e tampita profesoara si nu mai pune nimic la inima.
Habar n-ai ca peste zece ani o sa razi cu toate astea...mi s-au intamplat si mie si a trebuit sa strang din dinti si sa continui.N-am murit,n-o sa mori nici tu, lasa solutiile disperate, sunt cele mai cretine!
Demonstreaza ca poti si rezista, nu mor caii cand vor cainii, sa stii!

| tylerdurdenwannakms explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Nu nu sunt bine. Am vorbit cu prea mulți despre asta, scuze nu cred ca o sa ma ajute incă o conversație in plus

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu incerci sa faci ceva, ca sa iesi din stres?
Adica sa pui mana sa inveti serios, sa nu mai pierzi timp inutil pe telefon si computer sau online, sa te focusezi NUMAI pe carte si invatatm fiindca capatand note mari la scoala, scapi de stres si de repetentie.
Ce naiba faci toata ziua?

| tylerdurdenwannakms explică (pentru Violleta2022):

Învăț cam 1-2 ore pe zi, Ma duc la scoala 31 de ore pe săptămână, + Ma duc la sală 7 ore pe săptămână, mai am de lucru pe langa casă, Sti ce ai dreptate o sa incep de mâine