Nu este adevarat. exista CEL PUTIN o persoana pentru care tu insemni ceva
este frumoasa cu bune si cu rele. poate acum treci prin momente grele si vezi doar negru in fata ochilor ca sa zic asa, stiu cum e insa cand te linistesti si esti relaxat si te gandesti la tot ce ti s-a intamplat bun sau rau zambesti. chiar daca este de rau.
uneori ca sa te bine dispui mai faci si "haz de necaz".
ce lasi in urma? lasi in sufletul multor persoane momente de fericire si de bucurie. lasi mostenitori ca sa zic asa...
cum sa nu-ti doresti sa traiesti atunci cand ai un bebe in maini?
Cand acei prieteni nici macar nu exista, cand acele momente frumoase sunt atat de indepartate incat pe zi ce trece dispar tot mai mult atunci realizez ca poate acele clipe nu au insemnat nimic.
Mmm...am si eu momente din astea..Si imi ia pana imi revin! Se spune ca daca suntem sensibil, puterea ne vine pe parcurs..cu totii avem trairi din trecut(evenimente urate, decizii negandite)care ne bantuie si in viitor! Un viitor stralucit se bazeaza intotdeauna pe un trecut uitat.Nu vei putea merge mai departe daca nu vei lasa in urma suferintele trecute!
Si sa-ti spun ceva... aveam momente ..in care simteam ca nu mai am putere(nu spun motivele) dar prefer sa trec prin viata zambind..prefer sa le dau u scuteste-ma persoanelor rele si o imbratisare celor aproape de mine
Din pacate sau din fericire, frecventa mare a : conflictelor, certurilor, evenimentelor neplacute, rezultatelor proaste (din viata noastra) ne ajuta - dupa cum bine sti sa ne obisnuim (si, implicit, sa le suportam mai usor). Asta ar fi sectorul "din fericire". Dincolo la..."din pacate" incadram abrutizarea noastra de zi cu zi ( ABRUTIZÁ, abrutizez, vb. I. Tranz. și refl. A face să-și piardă sau a-și pierde însușirile morale, specific umane; a deveni sau a face să devină insensibil, asemănător cu un animal, cu o brută; a (se) îndobitoci, a (se) dezumaniza. – După fr. abrutir.
Sursa: DEX ). Asadar, intarirea totala (dorita de tine) cere si sacrificii...
orice om are defecte. Doar ca tu faci parte din categoria persoanelor care-si analizeaza propriile defecte si lucreaza la acestea in vederea remedierii; acesta este unul dintre factorii principali care te ajuta sa evoluezi, sa progresezi.
Si in primul rand, comunicare!
Asa treci peste toate!
Tu ai pe cieva cu care comunici despre orice?
Ai o mama, tata alaturi?
Eu una n-am avut niciodata si este rau!
astept raspunsul tau!
Iar tu crezi ca nu exista nici macar o persoana care sa te iubeasca? care sa insemni ceva pentru el/ea? si nu ma refer
neaparat la parinti. intr-adevar este extrem de greu fara parinti si zic asta pentru ca simt pe pielea mea. insa incerc sa vad lucrurile bune care mi s-au intamplat chiar daca sunt putine. si sti ca dupa furtuna apare soarele ei bine sper in continuare ca se va intampla asta. sunt momente cand efectiv te simti... la pamant... eu ma descarc prin plans ca sa zic asa. asta e felul meu! dar merg inainte
Nu am pe nimeni cu care sa vorbesc despre asa ceva. nu am indraznit sa le spun parintilor pentru ca nu vroiam sa ii ingrijorez si mai mult cu problemele mele...
Vrei sa vorbim? poate o sa poti sa te descarci de toate!
Stiu cun este..eu la fel am facut.m-am descarcat la perosane straine care m-au ajutat mult..Probabil daca ne unim fortele treci peste
Si eu ma simt cam la fel uite id-u meu daca vrei sa vorim pe mine m-au ajutat mult persoanele straine pentru ca nau nici o intentie de ati face rau si nu pot spuna mai departe