| hasikere a întrebat:

Buna ziua sunt baiat am 16 ani elev in clasa 10 si sunt gay. Acum o luna am avut proasta idee sa le spun parintilor sperand ca vor intelege. N-a fost asa. De atunci mereu cand vine vorba despre acest subiect se supara foarte tare, mama se inchide in baie si incepe sa planga si se gandeste cum sa se sinucida iar tata ridica tonul la mine ca in casa lor imi este interzis sa vorbesc despre asa ceva. In acelasi timp m-am indragostit de cel mai bun prieten al meu care e hetero (stie de orientarea mea sexuala si stie ca "imi place de el" si e ok cu asta) care insa de la un timp nu prea ma mai baga in seama si nu mai vorbeste asa mult cu mine. Din cauza asta astazi am venit suparat de la scoala si pana la urma tot tragandu-ma de limba le-am spus doar ca e din cauza "problemei" mele. Din nou a ridicat tata tonul ca joc teatru si ca el nu vrea sa mai auda de problemele mele legate de chestia asta si mama dupa ce a plans iarasi si-a facut bagajul si a plecat. Eu nu mai pot continua asa ma gandesc deja la cum sa ma otravesc sau sa ma spanzur. Am mai fugit o data de acasa din cauza asta pentru ca mama angajase un hacker sa-mi fure pozele compromitatoare din telefon+ alte chestii si mi-au spus data viitoare cand mai fug sa nu ma mai intorc ca ma pot intretine si singur. Chiar nu stiu ce sa fac... daca ar fi dupa mine as pleca si acum si as munci cu ziua numai sa scap de problemele astea. As aprecia foarte mult niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| chitaramea a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa te calmezi si sa nu ai nimic impotriva parintilor. Ei nu sunt obisnuiti cu asa ceva li se pare ceva absurd si bineinteles ca se comporta ciudat( ti.as pune intrebarea ce ai face in locul lor dar nu cred ca te.ai gandit vreodata). Avand in vedere varsta ta eu zic sa te mai gandesti si poate ca orientarea ta sexuala e numa o idee influentata extrem de mult de mass media si lucrurile anormale din ziua de azi care sunt prezentate ca normale. In alta ordine de idei esti foarte tanar cum sa te gandesti la sinucidere ai o viata in fata pe care o poti face frumoasa daca iti pasa. Probabil am lasat cateva idei neterminate pe undeva pe sus dar eu zic sa te gandesti bine sa fi calm si sa nh te enervezi ca nu rezolvi nimic. Imi pare rau daca sfaturile mele ti se par deplasate. Ai grija de tine si nu te pripi.

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu stiu ce parinte ar accepta asa ceva, poate suntem depasiti/invechiti.
Dat mereu vrem ceva mai bun pentru copilasi si obligat cand aud asa ceva le cade cerul.
Tu chiar te verzi peste ani langa un barbat? viata este frumoasa traita langa o femeie si intemeindu-ti o familie.
Du-te la un psiholog si vezi ce poti sa rezolvi.
Poate este asa un foc de paie si iti trece.
Cauta o fata sa vezi c at de placut este sa stai langa ea.
Pana la urma, cere-le parintilor sa te scoata in aceasta incurcatura mergand cu tine la consiliere/psiholog.
O seara bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara absolut nicio gluma, recomand un psiholog. Poate fi doar o etapa a vietii tale, apoi poate o sa te poti schimba.