Alte persoane care au încercat sa șteargă desenul au murit tragic intr-o săptămână în accidente de masina. Nici o legătură.
sa ma mai reîntorc acolo? Da, să te reîntorci, și ziua și noaptea, și de atâtea ori, până reușești să te lămurești, să te clarifici că nu există pe lumea asta fenomene supra naturale.
Sincer,demna de filmele SF, mergea sa faci un vlog in acel moment,poate ajungeai cunoscut cu treaba asta,serios
Cât despre biserica respectiva, am auzit de la Jimmy, de pe Youtube, n-aș mai fi crezut că o să mai aud vreodată de ea, dar heeei
Oricum, interesante-s chestiile astea paranormale.Mi-ar placea sa particip și eu la asemenea grozăvii
Dacă ești de prin pitesti sau împrejurimi te așteptăm și eu făceam mișto de ăștia când îmi ziceau dar când am văzut cu ochii mei.
Din păcate nu…sunt tocmai la Iași, departe, știu, dar na, ghinion
Acum citește ghinion cu vocea asta
https://youtube.com/shorts/2ewM1aL4zHY?si=j3OtfkIx8DHrv_7r
Plus,cum conduci tu daca esti inca adolescent si nu ai 18 ani? Cei ca voi care nu sunt in stare sa controleze masina si dau vina pe fantome provoaca tragedii.
Am pus categorie adolescenți ca nu știam ce categorie sa pun
Am fost si eu acolo si chiar e creepy rau locul.Mie o data ajunsa la poarta jur ca mi se aprindea telefonul incontinuuu. Oricat il stingeam se aprindea fara vreo notificare sau ceva oar pe unul din brigada a inceput sa il doara capul si ii tresareau degetele. Efectiv nu si le mai simtea si degetul mare ii " intepa" degetul aratator.Ne-am dat si noi seama ca lucul nu ii ok si am plecat.La masina nu am avut probleme si etc.Eu zic sa nu mai mergi pe acolo ca cine nu vrea sa plecati va vrea cu el si nu e ceva bun.Eu am o chestie din asta in care simt energiile negative si acolo nu am simtit ceva prea bun.Ar fi bine sa mergeti si la o biserica cum trebuie la slujba si etc daca mai vezi ceva care nu e la locul lui
AntoniusAnonymus întreabă:
Liviuanonim întreabă: