Buna :*! Si eu aveam cosuri multe pe fata cam acum aproximativ un an. Acum numai am deloc, am fata neteda! Sa-ti zic ce-am folosit! Am fost intr-un plafar si am intrebat de o crema de cosuri, dar vanzatoarea a zis ca exsista ceva care le usuca si dispar definitiv. Si mi-a dat un sapun cu miere si tarate cu care sa ma spal in fiecare seara! Asa am facut timp de 2 luni, dupa care am observat ca nu mai aveam cosuri pe fata deloc. Si am renuntat la sapun. Apoi mi-au aparut din nou, l-am mai folosit 2-3 luni si de atunci pana-n ziua de azi nu l-am mai folosit! A fost foarte bun, recomand. Orice sapun cu tarate si miere e bun. Iti garantez ca te va vindeca! Bafta!
Fundita ?
Pai si eu am incercat tot felul de chestii facute acasa, dar nu a mers dar am folosit Zynerit, e foarte bun.E adevarat in farmacii este foarte scump dar eu am mers la medicul de familie si mi-a dat reteta si l-am luat gratuit.Incearca si tu, vezi daca iti dai.
O seara buna!
Exista multe tipuri de ten, iar daca acel sapun a functionat la tine asta nu inseamna ca va functiona si la ea. dar merita sa incerci...
kencarson întreabă:
Andreiu201 întreabă: