| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Buna ziua utilizatori TPU in primul rand imi cer scuze pentru categorie dar aceasta este cea mai vizitata.

Bun deci la mine in liceu este o fata care vrea sa ma bata pentu simplul fapt ca am spus ca fac fotbal si ea crede ca ma dau mare fotbalista de fapt asa mi-a zis..ca ma cred mai superioara fara de altii si alte chestii din astea..in schmb cand avea nevoie de mine sau ceva imi vorbea foarte frumos thinking si nu inteleg de ce oamenii sunt mereu pe interes bun..intrebarea mea este urmatoare
Sa zicem de fapt maine stiu ca o sa vina sa dea in mine..cum pot sa dau in ea fara sa imi fie frica de urmari adica ca o sa imi iau bataie mai rau? pentru ca stiu ca nu vine singura si vine cu mai multe fete...:/ si imi este frica ca daca dau in ea o sa dea si celelalte in mine. Vreun sfat?
P.S nu imi spune-ti sa merg la directoare pentru ca nu pot..deoarece directoarea mi-a zis ca daca mai am o singura daca un incident din acesta imi da dosarul si ma mut din liceu happy. Ajutati-ma va rog ..chiari mi este frica sa dau in ea.

6 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai. Ei ar putea sa mearga la diriginte si la director sa vorbeasca in mod serios despre aceasta problema. Nu este normal sa nu te simti in siguranta la scoala. Sa vorbeasca parintii tai cu cei de la scoala despre siguranta ta in institutia scolara respectiva. Nu este corect sa stai cu teama daca nu ai nicio vina.

| Sandu_Sandel_1999 a răspuns:

Stiu cum este sa te astepti sa vina cineva sa te bata dar iti spun eu ca eu nu cred ca o sa aiba curaj si chiar daca are incearca sa chemi si tu un baiat care sa vina cu tine sau sta stea prin preajma si daca poate sa te insoteasca pana acasa ca mi s-a intamplat sa ma astepe la bloc...si iti spun eu ca dupa toata asta nu o sa mai vrea sa te bata ci o sa isi bata joc de tine prin vorbe si altele dar asta e usor de ignorat si nu doare daca stii sa ignori, sper ca te-am putut ajuta P.S.: Nu se rezolva nimic cu bataia asa ca mai bine incearca sa te feresti de ea

| darrio2007 a răspuns:

Nu va da in tine.Nu va avea curaj.

| Sandu_Sandel_1999 a răspuns (pentru ElenaSA):

Da este adevarat si treaba asta caci directorul nu te-ar crede pe tine deoarece esti copil dar parintii tai ar putea discuta serios si chiar ar putea sa cheme parintii fetei respective

| Sandu_Sandel_1999 a răspuns (pentru darrio2007):

De multe ori asa se intampla sa nu aiba curaj dar in vremurile noastre nu se stie ....si chiar daca ar avea curaj poti sa te duci la politie si ea isi pateaza cazierul daca te bate(nu o palma sau te trage de par)oricum cu pumnul nu cred ca stie ea sa dea...dar daca cheama mai multe fete etc. si se ajunge la bataie iti zic eu parintii si politia best friends

| Tweety_5554 a răspuns:

Spune.i ca nu vrei sa te cobori la nivelul animalelor si sa te bati.Consider ca de acea avem cap ca sa il folosim si sa ne rezolvam probleme intr-un mod social deoarece omul e fiinta sociala nu animal...