Vorbeste cu parintii tai. Ei ar putea sa mearga la diriginte si la director sa vorbeasca in mod serios despre aceasta problema. Nu este normal sa nu te simti in siguranta la scoala. Sa vorbeasca parintii tai cu cei de la scoala despre siguranta ta in institutia scolara respectiva. Nu este corect sa stai cu teama daca nu ai nicio vina.
Stiu cum este sa te astepti sa vina cineva sa te bata dar iti spun eu ca eu nu cred ca o sa aiba curaj si chiar daca are incearca sa chemi si tu un baiat care sa vina cu tine sau sta stea prin preajma si daca poate sa te insoteasca pana acasa ca mi s-a intamplat sa ma astepe la bloc...si iti spun eu ca dupa toata asta nu o sa mai vrea sa te bata ci o sa isi bata joc de tine prin vorbe si altele dar asta e usor de ignorat si nu doare daca stii sa ignori, sper ca te-am putut ajuta P.S.: Nu se rezolva nimic cu bataia asa ca mai bine incearca sa te feresti de ea
Da este adevarat si treaba asta caci directorul nu te-ar crede pe tine deoarece esti copil dar parintii tai ar putea discuta serios si chiar ar putea sa cheme parintii fetei respective
De multe ori asa se intampla sa nu aiba curaj dar in vremurile noastre nu se stie ....si chiar daca ar avea curaj poti sa te duci la politie si ea isi pateaza cazierul daca te bate(nu o palma sau te trage de par)oricum cu pumnul nu cred ca stie ea sa dea...dar daca cheama mai multe fete etc. si se ajunge la bataie iti zic eu parintii si politia best friends
Spune.i ca nu vrei sa te cobori la nivelul animalelor si sa te bati.Consider ca de acea avem cap ca sa il folosim si sa ne rezolvam probleme intr-un mod social deoarece omul e fiinta sociala nu animal...
patrizia696 întreabă: