Nu te demoraliza, sa stii ca aceasta pauza este un lucru bun pentru amandoi.Asa va putet gandi la toate greselile pe care le.ati facut unul fata de celalalt, iar atunci cand va veti impaca o sa luati de la capat totul. Capul sus fii tare, sunt sigura ca si ea te mai iubeste!
Uite, unele lucruri cum ar fi sarutatul, tinutul de mana, imbratisatul, cuvintele foarte dulci, complimentele. Fetelor la place cand un baiat stie unde sa se opreasca, deoarece la un moment dat s'ar plictisi.Dar dupa ceva timp realizeaza ce a pierdut. Sau poate s-a indragostit de un alt baiat si nu mai simte pentru tine ceea ce a simtit la inceput. P.S. Incearca sa o intrebi ce anume a determinat'o sa faca acest pas. Si fii puternic!
Nu vrea sa imi spuna ce a determinat-o sa faca acest pas.mi-a trimis un mesaj ca daca o iubesc o astept 3 saptamani maxim.dar nu inteleg de ce 3 saptamani..Eu stiu ca in iubire cu exista nici o pauza..eu o iubesc foarte mult..si ea o zis ca ma iubeste dar vrea sa vada daca are rost sa fie cu alta persoana sau numai cu mine.dar mie nu-mi convine ideea de a fii cu altcineva dupa ce mie mi-a zis ca nu se va desparti d e mine pentru altcineva deoarece cica a zis''nimeni nu are ce ai tu'' .ce pot intelege? Va rog..multumesc!
Si daca se mai intampla odata ce a facut ea? eu ce fac? ca dupa imi vine sa ma sinucid..nu am simtit asta niciodata pentru o fata. este o fata foarte frumoasa.mie imi place de mult de ea...si nu am ganduri''sex''si gata..nu vreau nici sa imi bat joc de ea. am incercat ca totul sa fie bine, frumos, sa fie fericita.dar acum..Nu mai stiu..Va rog ajutati-ma
Ai rabdare, doar stii cum sunt fetele! acest timp de 3 saptamani, pentru ea inseamna mult, poate vrea sa vada daca esti infidel si nu te dai la altele(adica sa o ai numai pe ea), tot acest timp poate insemna ceva. Nu te pui cu mntea "diabolica a unei fete". Iar daca nu veti ramane impreuna, eu zic ca iti vei gasi o fata care sa iti merite sentimentele cu adevarat. o parere
Dar ea acum i-a spus la o fata ca pana in vara sau dupa vara mie imi spune altceva.vb. cu ceva baiat si ii spune sa nu se supere daca ii spune ceva..ca eu tot incerc sa fiu cu ea..si de astea..acuma m-a mintit ca vrea sa invete si din astea ce sa mai fac? Va rog!
Las-o in pace, asa e cel mai bine. Nu e bine sa stai cu forta langa o persoana, veti avea de suferit amandoi. Poate nu mai exista sentimente din partea ei
Mda...asa este.dar ea zice ca vrea sa invete...si vb. cu alti baieti..eu ce inteleg?