Pai...e o poveste amuzanta.Da cum ar fi sa ne aruncam fiecare cate ceva pe geam nu prea e bine ce faci.Ai grija sa nu se agraveze lucrurile daca continui asa.Bafta
Eu zic ca nu! Fiecare din noi mai facem cate o nebumie la un moment dat! Dar asta nu inseamna ca suntem,, plecati" ! Asa ca fiecare ne manifestam in felul nostru! Multa bafta, si cand arunci data viitoare uita-te sa nu te observe nimeni ce faci!
Dupa parerea mea,ar fi mult mai amuzant sa stai sa te uiti la desene animate cand te plictisesti,sau sa te dai cu crema de maini si apoi sa te speli, sau pur si simplu sa dormi...dar daca chiar iti place sa arunci scaune pe geam, eu iti spun :"it's a free country" fa ce vrei...
e foarte amuzant trebuie sa recunosc dar si ciudat in acelasi timp.incerc sa te inteleg dar sincer nu pot e bizar.Trebuia sa te opresti de cand te.a amenintat vecinul.pana acum nu s.a intamplat nimic dar daca loveai pe cineva. Uneri mai constientizezi gravitatea faptelor dar totusi mai arunci din cand in cand cate ceva...cred ca la tine e vorba de lene; e mai usor sa arunci pe geam decat sa mergi la gunoi nu? N.am mai auzit niciodata de asa ceva, eu zic ca ar trebui sa te abtii
Pentru inceput...WOW! Chiar e o poveste amuzanta. Acum...eu nu stiu cat de distractiv poate sa fie sa arunci scaune pe geam, dar cred ca ai putea gasi o activitate care sa-i deranjeze mai putin pe vecinii tai. De exemplu ai putea iesi cu prietenii in oras sa va plimbati, sau cauta ceva care sa-ti placa mai mult decat sa arunci chestii pe geam. Sunt sigura ca exista ceva. Si nu, nu ai o problema. Trebuie doar sa scapi cumva de lipsa de ocupatie. Succes!
Nu din contra nu e vorba de lene, e vorba de plictiseala, pur si simplu pentru mine e un fel de traditie sa arunc ceva pe geam, mai degraba e so distractie si e so amuzant, ma simt chiar f bine cand o fac, cu cat un lucru e mai mare, cu atat mai bine ma simt
In primul rand iti multumesc ca m-ai facut sa rad . Pai tu nu ai chiar o problema asa de grava esti doar putin amuzant si iti plac tampeniile. E bine asta uneori ( dar asta nu inseamna k trebuie sa arunci scaune pe geam ). crede-ma eu cand eram mica imi invitam prietena la mine si luam din casa : papusi masini creioane chiar am luat odata si o vaza si eu stau la curte dar am un geam care duce chiar in curtea vecinului adica avem gardurile foarte apropiate. Si le aruncam si ma lasam in jos. Si normal k omul ala Nea Costel il chema e om batran si el se juca cu noi adica ne punea toate lucrurile inapoi. E dar intr-o zi fara sa vrem i-am aruncat cu o masinuta in cap lu nevastasa Tanti Lisaveta Aia are parul foarte mare si cret si s-a facut ca in ziua aia avea parul desfacut masina fiind foarte mica a aterizat chiar in cap la ea si nu a simtit. Dar culmea e ca m-a vazut puradelul ei mic atunci avea vreo 5 ani copilul si a zis : mamaie mamaie gemenele ti-au aruncat cu ceva in cap ( gemenele deoarece eram eu si sora mea geamana si o fata ). Si femeia aia a naibii cum e a venit la mama acasa. Normal k mama m-a pedepsit dar eram mica. Acum putina seriozitate baiete. Esti de liceu incearca sa faci si tu lucruri mai sanatoase putin k si eu am renuntat de mult la chestia cu aruncatu pe geam. Si mai faceam asa cu apa. Si chiar intr-o zi am lipit o un fir o chestie mai groasa nu stiu cum sa-l numesc de gardu meu si de gardul din fata mea. Si ce om mergea pe acolo se impiedica bineinteles. Pana ma alergat un mos de mi s-a acrit. si nu puteam sa intru in curte k striga la mama asa ca s-a nimerit ca am intrat in curte la Nea Costel.
Hai mai fii si tu mai cumintel
este o poveste chiar amuzanta. si daca tu constientizezi gravitatea acestor fapte si iti place in continuare sa arunci cu scaune de la geam, continua. e o tara libera.
Arunca petarde ca pusca mai tare si mai repede si nici nu trebuie sa mergi sa le iei de jos...