| Ana60 a întrebat:

Buna ziua, vreau sa pun si eu o întrebare care este des întâlnită aici. Am avut primul contact sexual si mi-a întârziat 9 zile menstruația. Tin să menționez ca totul a fost protejat, verificat si nici nu si a dat drumul. Nu cred ca se pune problema sa fiu gravida, dar totuși...este posibil? Mulțumesc

7 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ai zis bine, tipul acesta de intrebare care este la mintea cocosului este foarte des intalnita aici. Daca oamenii ar fi mai atenti la biologia care se preda prin clasa a 7-a in ce priveste corpul uman si reproducerea, genul asta de intrebari nu ar mai exista ori ar fi mai rare. In scenariul mentionat de tine o sarcina ar fi imposibila. Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

In acest caz nu se poate vorbi de intarziere de ciclu, ci de ciclu de tip NEREGULAT, care vine cand vrea el.

| darrio2007 a răspuns:

Categoric, nu.

| Miruna333 a răspuns:

Contact protejat, lipsit de accidente= 0 sanse. Daca stii cum se produce conceptia, nu ai avea de ce sa iti faci vreo grija.

| Cosmin3412 a răspuns:

Ai răbdare ca vine el. În românia nici ciclul nu vine cand trebuie?

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru siriusblack98):

rolling on the floor biologia de clasa a 7 e o gluma.te-ai uitat si tu putin in cartile de biologie? Cred ca noi suntem singura tara de prosti in care punem o imagine cu sistemu reproducator al barbatului, dar pe cel al femei pentru nu stiu care motiv nu-l punem.Ce dracu sa inveti din biologia din clasa a 7 daca tie ti se explica pe repede inainte ca na Romania cum auzim ceva despre inmultire cum ne rusinam si aici ma refer la profesor.te invit sa cauti o carte de biologie de clasa a 7 si o sa vezi ca o sa gasesti doar sistemu reproducator al barbatului, deci cu ce te ajuta daca stii doar jumate?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Tu insisti sa vorbesti numai aiurea si sa dai sfaturi proaste in stanga si dreapta. Inteleg ca e usor sa fii prost dar incurci circulatia pentru cei care nu sunt.