Cred ca la 14 sunt lucuri mai importante in viata decat un iubit! Din cele mentionate de tine, ar cam fi cusuta cu ata alba povestea...Sa vorbeesti cu o persoana e ceva normal, dar sa-i trimiti emoticoane de genu :* sau :X si pe alta s-o complimentezi cu "frumoaso" nu prea mi se pare ok.Sa sti ca e foarte uosr sa joci teatru,sa te faci ca plangi si esti trist pentru a impresiona! Ce faci mai departe e alegerea ta,dar daca te iubeste, va trebui sa-ti si domonstreze! Cred ca o sa afli cat de departe poate sa mearga parsivitatea, asa ca ai mare grija si deschide bine ochii cu cine stai...
Bună! Ăștia mai mari mereu fac așa.Aș zice să aștepți pe cineva potrivit.Relațiile la distanță nu țin.Chiar îmi pare rău.Sau cred că ai putea să aștepții până la vară. Succes! O zi bună!
Daca ti la el nu renunta nu fi fraera nu te da batuta doar pentru un sau :* nu renunta parerea mea...
Multumesc si tie dar.dar daca ai fi in locul meu ai trece cu vederea? si au fost mai multe nu numai :*:X ...in fine oricum deja am hotarat.ne-am despartit dar tot asa cu teatrul lui.sincer un pic imi pare rau dar stiu ca am facut ceea ce trebuia. Multumesc din nou si tie
Nu ai pentru ce ori cum eu in locul tau as lupta cu dinti dar cred ca ai dreptate in un anumit fel!
Salut! Si eu zic sa il intrebi daca el chiar te inseala si spune-i ca ai aprecia ca el sa iti zica si sa nu afli tu. Un mod e a-l face sa recunoasca e sa i spui "De ce m-ai inselat? Prietena ta mi-a zis tot." dar asta merge doar daca esti macar 99%sigura. Poti de asemenea sa iti gasesti pe cineva mai apropiat in varsta si care sta in Romania, in orasul tau. Si sa stii, ca daca tu il iubesti tare(inca) si el la fel, poate va tine. Dar dezavantajul e ca e o relatie la distanta. Bafta!
Multumesc mult chiar mi-a fost de folos:X si robert chiar miai deschis ochii multumesc mult