| Elishabeth a întrebat:

Buna ziua vreau sa va cer un sfat, dar mai intai sa va povestesc cum sta treaba. Deci eu am intalnit un baiat pe un chat unde am vorbit si am continuat pe mess. Dupa mult timp am decis sa fim impreuna, suntem din acelasi oras numai ca el e mutat in Spania, dar va veni la vara. Asa pe unde eram, deci din noiembrie am fost impreuna, bine cu mici certuri in care am fost despartit cateva zile, chiar daca este departe noi tot ne iubeam ( sau iubim), dar eu de firea mea sunt mai geloasa si ma gandesc ca nu stiu ce face el acolo si alte prostii de astea imi vin in cap.Asa vreau sa va spun ca el mai vorbeste cu fete dar zice ca sunt doar amice si plus de asta ii stiu si parola de la idi si vad conversatiile adica na. mai contin si emoticoane de genul :X:* dar ma gandesc poate e normal. Si intr-o zi i-a scris pe facebook unei fete cu care tot mai vorbea "frumoaso" si nu era la o posa era pe "peretele" facebookului sincer am mereu o presimtire ca m-ar mai insela deoarece fata aia e romanca dar e si ea acolo in spania. El tine enorm la mine deoarece mereu cand ne desparteam plangea in telefon si ma implora sa ma intorc la el si chestii. Sincera sa fiu acum iar ne-am certat si nu stiu daca are rost sa continui, chiar am nevoie de un sfat mereu ziceam ca o termin si gata imi caut unul deaici ( nu ca nu as gasi dar simteam prea mult pentru el ), dar mereu nu reuseam din cauza ca tineam prea mult la el si imi era mila de el cand plangea si era trist zile la rand. Vreau sa cer un sfat daca mai are rost sa ne impacam sau sa o terminam. P. S : el are 17 ani, iar eu 14. Va rog :X ajutati-ma dar fundita

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Cred ca la 14 sunt lucuri mai importante in viata decat un iubit! Din cele mentionate de tine, ar cam fi cusuta cu ata alba povestea...Sa vorbeesti cu o persoana e ceva normal, dar sa-i trimiti emoticoane de genu :* sau :X si pe alta s-o complimentezi cu "frumoaso" nu prea mi se pare ok.Sa sti ca e foarte uosr sa joci teatru,sa te faci ca plangi si esti trist pentru a impresiona! Ce faci mai departe e alegerea ta,dar daca te iubeste, va trebui sa-ti si domonstreze! Cred ca o sa afli cat de departe poate sa mearga parsivitatea, asa ca ai mare grija si deschide bine ochii cu cine stai...

7 răspunsuri:
| AnnaaLuvYa a răspuns:

Bună! Ăștia mai mari mereu fac așa.Aș zice să aștepți pe cineva potrivit.Relațiile la distanță nu țin.Chiar îmi pare rău.Sau cred că ai putea să aștepții până la vară. Succes! O zi bună!

| biosh97 a răspuns:

Salut! Si eu zic sa il intrebi daca el chiar te inseala si spune-i ca ai aprecia ca el sa iti zica si sa nu afli tu. Un mod e a-l face sa recunoasca e sa i spui "De ce m-ai inselat? Prietena ta mi-a zis tot." dar asta merge doar daca esti macar 99%sigura. Poti de asemenea sa iti gasesti pe cineva mai apropiat in varsta si care sta in Romania, in orasul tau. Si sa stii, ca daca tu il iubesti tare(inca) si el la fel, poate va tine. Dar dezavantajul e ca e o relatie la distanta. Bafta!

| Elishabeth explică:

Multumesc mult chiar mi-a fost de folos:X si robert chiar miai deschis ochii multumesc mult

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Elishabeth):

Pentru putinhappy

| valentinamarinamary a răspuns:

Daca ti la el nu renunta nu fi fraera nu te da batuta doar pentru un love struck sau :* nu renunta parerea mea...

| Elishabeth explică (pentru valentinamarinamary):

Multumesc si tie dar.dar daca ai fi in locul meu ai trece cu vederea? si au fost mai multe nu numai :*:X ...in fine oricum deja am hotarat.ne-am despartit dar tot asa cu teatrul lui.sincer un pic imi pare rau dar stiu ca am facut ceea ce trebuia. Multumesc din nou si tie

| valentinamarinamary a răspuns:

Nu ai pentru ce ori cum eu in locul tau as lupta cu dinti dar cred ca ai dreptate in un anumit fel!