Of... Sunt multe fete ca tine si urasc foarte mult treaba asta pentru ca ma afecteaza si pe mine.
Sunt baiat, am 16 ani si vreau sa te informez ca modul cum gandesti tu este pe jumatete bun si chiar o sa te ajute, dar si pe jumatate rau.
Deci in primul rand, este ok sa fii rece cu baietii ca sa nu-si mai bata joc de tine etc, dar daca stai sa te gandesti nu toti merita asta. Eu iti recomand sa fii asa cu cei care-i cunosti tu si care merita. Dar cand a fi sa mai vorbesti cu un baiat, fi obisnuita. Nici prea buna dar nici prea rea. Asta mai ales cand o sa-ti cauti un partener de viata. Pentru ca tu din cauza la prostii astia, ai vrea sa ai un compotament anume. sau intr-un fel sa,, porti o masca". Ok, e bine, dar cu timpul acea masca o sa se ataseze foarte mult de tine si cand o sa intalnesti un baiat care stie sa aprecieze si sa iubeasca o fata si nu si-ar bate joc de ea, tu in continuare ai sa porti acea masca si o sa-l ranesti putin pe acel baiat. Ce crezi? Merita? Adica el nu ti-a facut nimic si gata tu esti rece cu el? Dar daca erai buna, puteati sa fiti prieteni, mai tarziu impreuna, formati un cuplu model si tot asa. Deci gandeste-te...
Si eu chiar daca sunt baiat, urasc mult de tot prostii astia. Deoarece, in viitor cand o sa intalnesc o fata si ea ca persoana e chiar foarte ok si e genul de fata potrivita pentru mine, bineinteles ca o sa fie : rece, indiferenta cu mine, lipsa de incredere si tot asa. Din cauza ca a avut niste experiente neplacute in trecut cu un prost. Si ea de atunci a ajuns la concluzia ca toti baietii sunt asa, iar eu cand o sa-i zic ca,, sunt diferit" sau ca,, nu imi bat joc de fete" etc... ea o sa fie ceva gen,, mda. asa spuneti toti ". Si ma enerveaza foarte mult treaba asta :/. Deoarece poate vreau si eu sa imi gasesc pe cineva si uite ca dau de o fata asa cum vreau eu, bineinteles ca o sa ma ignore sau ca....cu greu ii pot castiga incredere, ca o sa fie rece cu mine, ca o sa fie indiferenta. URASC FOARTE MULT SA FIU TRATAT CU INDIFERENTA. Mai ales cand stiu ca nu merit. Adica de ce frate sa fie fata aia rece cu mine din cauza unui prost? Adica cu ce-s eu vinovat ca i s-a intamplat ei in trecut faza asta. Cu ce? Asa raman cu toate panaramele pe care eu nu le suport si cine stie cu ce surpriza o sa ma trezesc de la ele.
In concluzie : Cu baietii care si-au batut joc de tine, ai TOT dreptul sa fii cum doresti tu. Poti sa-i si omori! Dar nu fi asa cu toti baietii mai ales din prima. Intalnesti unul care ti se pare mai ok, devii si tu mai ok. Cum se comporta el cu tine, asa sa te comporti si tu cu el. Si nu daca face ceva gresit te superi pe el. Nu deci daca ti se pare de treaba, intelegator, sincer si crezi ca nu ar face ceea ce au facut si ceilati baieti, atunci nu te comporta cu el ca si cum ar fi nu stiu ce.
Bine ca prima data ii acceptam pe cei rai, suferim ca apoi sa-i respingem pe cei buni, nu?
NU LOL! si au batut joc, adica am fost imp si dupa mau trimis la plimbare.