| cdl42002 a întrebat:

Bunăă. Am nevoie de un sfat. Am cunoscut un tip de mai bine de jumătate de an și am o relație la distanță cu el ( mai exact 300 km). Și vara asta am vrea sa ne vedem, dar problema e ca eu locuiesc la 7 km de locul unde ar trebui să ne vedem. Nu știu ce să le spun a lor mei ( mai ales dacă ar trebui să stau câteva zile ). Adevărul în niciun caz pentru. ca nu ar fi de acord cu așa ceva ( mai ales tata ). Nu pot să le spun că rămân la o prietenă pentru. ca nu prea am prieteni și ei știu asta. Deci altceva?!
Ps : am 17 ani. * dacă ai chef doar de caterinca nu te obosi să mai răspunzi *

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul doare, intr-o zi o sa-l afle, mai bine acum decat mai tarziu, asteapta sa faci 18 ani si gata.

| Bondarel99 a răspuns:

Pana la vara ai timp sa îți faci niște prietene, dar cu 300 km între voi e așa greu sa va întâlniți o zi? Adică aveți tren, poate sa vina el la tine, va vedeți așa de câteva ori, nu trebuie sa așteptați pana la vara ca sa fie o întâlnire mai lunga.

| cdl42002 explică (pentru Bondarel99):

Avem școala. si el anul ăsta are bacul. Si la vară a zis că își ia masina.

| cdl42002 explică (pentru anonim_4396):

Pff. până atunci.

| Bondarel99 a răspuns (pentru cdl42002):

Planurile astea nu ies asa bine tot timpul.
Ce daca aveti scoala? Intr-o sambata puteti sa va urcati in tren, va intalniti la mijloc sau vine el la tine si in cateva ore sunteti din nou acasa.