| IssaFk a întrebat:

Bunaa...De curand am intrat intr-o relatie.Ori par eu insistenta sau obsedata,dar inainte de a fi impreuna vorbeam foarte mult cu el, acum de cand suntem intr-o relatie nici nu ma mai baga in seama, nici pe facebook nici prin mesaje.Doar ieri ne-am vazut! Atat.In celelalte relatii, nici nu trecea o zi si tot ma intrebau ce fac daca sunt bine.Prima data cand ne-am vazut el a spus ca are un coleg care vorbeste cu prietena lui dintr-un minut in altul...Si a spus ca nu ii place lucrul asta, dar macar sa-mi dea si mie un mesaj sau sa ma sune, macar 1 data pe zi, dar el nimic.Iar aici imi pun intrebarea daca ar trece 10 zile tot nu m-ar fi bagat in seama? Imi dati un sfat va rog?

Răspuns Câştigător
| alexutza071 a răspuns:

Buna! dupa parerea mea ar trebui sa-i spui exact ce ai scris mai sus.Adica,la urma urmei, baiatul trebuie sa stie ce te deranjeaza, daca tu nu ii spui poate el crede ca e bine ce face sau poate crede ca nu te deranjeaza. Spune-i si lui si apoi vezi daca se schimba situatia. daca nu se schimba nimic dupa...atunci ar trebui sa te gandesti bine ce vrei sa faci in continuare.Bafta!

6 răspunsuri:
| LittleLuciane a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.dar si eu am patit'o doar ca el se indragostise de alta dar nu vroia sa ne despartim pentru ca ii parea rau de mine pentru ca il iubeam...eu ii lasam sa vad daca ma suna si cand si incearca sa nu te mai gandesti la el sau suna'l tu dai mesaje (dar nu insistent ca se enerveaza) poate nu are timp sau poate are ceva.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poate ca-i place cand il sufoci si nu-si mai revine, intreaba-l. Fundoiul.

| IssaFk explică (pentru LittleLuciane):

Da,pai el a spus ca nu ii place sa lase o fata pentru alta.Ori este in relatie cu mine ori cu alta? si la inceput a si spus ca ma place si ca vrea sa fie cu mine intr-o relatie, daca nu m-ar fi placut nici nu m-ar fi bagat in seama sau. ca nu mi-ar mai fi spus ca ma place.big grin

| LittleLuciane a răspuns (pentru IssaFk):

Da dar incearca sa discuti cu el si sa il intrebi de ce nu mai vorbiti ca inainte, daca te mai place. poate nu mai vrea sa fie cu tine si nu vrea sa iti spuna.dar de cat timp sunteti impreuna?

| floryinna a răspuns:

Nu stiu eu iti sugerez sa-l suni tu sau sa-i dai un mesaj sau dai un bip si spui ca ti sa apelat telefonul laughing
baga id asta in lista ta de mess si vb mai multe acolo :*
florinaganea98 ca aici nu pot sa-ti spun orice :*

| IssaFk explică (pentru LittleLuciane):

De o luna big grin