Draga mea,
de obicei sunt foarte categoric si dur in raspunsuri, as spune transant! dar... eu am crescut fara tata, desi l-am avut. Dar nu asta e tema noastra.
Tata are o varsta si are o experienta de viata mult mai mare ca a ta. 17 ani e o varsta frumoasa dar dificila. Adeseori (ti se intampla probabil asta!) sa ai impresia ca tot cerul ti se urca pe umeri si atunci iti este foarte greu. 17 ani este si varsta cand crezi cam tot ceea ce ti se spune si din pacate poti cadea in plasa unor oameni care nu au poate sufletul tau curat. Lumea nu e facuta numai din oameni ci si din animale. Animale cu chipuri de oameni. Nu spun ca ar fi toti asa, insa pe oameni e foarte greu sa-i citesti si mai ales la 17 anisori.
Tatalui tau ii este frica sa nu patesti ceva rau TE IUBESTE, asta sa nu o uiti vreodata si te va iubi pana va inchide ochii. Iti poarta de grija si asta ar trebui sa te bucure.
Deci, nu-l acuza si stai de vorba cu dansul, incearca sa il apropii si sa il introduci pe baietasul ala dupa care iti sfaraie tie calcaiele. Dar tine minte... oamenii nu-s buni asa cum ii vezi tu. E dificil sa fi tata de fata. Ai toate grijile din lume.Esti mandru de nu mai poti dar ai 100 000 de griji si mai ales daca iti e si mama. Ii este si dansului foarte greu.
Dumnezeu sa te aiba in paza!
Multumesc foarte mult. Chiar mi-ai fost de ajutor. stiu ca tata ma iubeste, tocmai, dar uneori, cred ca exagereaza..Adica.majorat..acolo se bea, fumeaza.etc Interzis. Cluburi, nu m-as duce chiar daca m-ar lasa pentru ca ma duc la biserica, si nu poti slujii la 2 domni. Vreau sa plec pe partie. fara el, logic. Frica, si aici. Ca nu vin intreaga acasa . tata stie ce-mi poate pielea, nu l-am mintit niciodata, doar minciunele ne-nsemnate, are incredere in mine. Dar nu zic ca mi-a interzis sa NU AM PRIETEN, el are ce are cu actualul, ce. nu stiu, nu mai indraznesc sa-l intreb nimic, daca momentan el stie ca nu mai am nici o legatura cu prietenul meu.Si asta ma omoara, ca il mint.Dar nu pot sa renunt, am luptat pentru relatia asta, insa de multe ori cred ca tati nu vrea ca eu sa fiu fericita tinand cont ca mama ..mna. Si e dureros, singura persoana cu care vorbesc orice, vorbeam ..ca ne-am cam distantat el fiind suparat pe mine de relatie . dar nu-l inteleg, tata e o persoana minunata.imi face toate poftele, dar nici eu nu l-am dezamagit niciodata. Doar acum, cu asta Sunt foarte incarcata..pfff.Nu am vrut sa scriu atat, iarta-ma. Doar am simtit nevoia sa ma descarc oarecum, nu prea am incredere in oameni, si nu ma descarc oricui. Multumesc mult pentru raspunsul tau :* Doamne ajuta.
Multumesc frumos. O pustoaica simpatica, dar care sufera enorm
O vorba inteleapta spune asa: "sa nu-i dai omului cat poate duce". E poate datatoare de idei, dar sunt oameni care au probleme foarte mari in aceasta viata si-si reprima durerea ori strigatul de disperare in pictura, muzica, teatru, e calatorii in jurul lumii fara un punct de destinatie final si povestea poate merge si mai departe. Asa ca. roaga-te sa ramai intreaga la suflet si trup. Acelasi lucru cere-l Celui de Sus si pentru tatal tau.
Exact. Uneori ma mai intaresc, cand citesc Vietile Sfintilor, sau cand aud de persoane cu multe probleme, dificultati, fie ele de sanatate sau alte cazuri. Multumesc Domnului ca am tot ce-mi doresc. Aproape tot ...mama eh. prin cate n-am trecut eu de mica... sper sa ma descurc si de-acum. Am vazut acum cateva minutele, un baiat care intreba cum sa se sinucida. Si cineva i-a raspuns " Cu otrava, nu doare deloc ". Doamne, ce prostie. Dar a incercat persoana respectiva de spune ca nu doare? Dar mai spunem de ce se-ntampla atatea tragedii. Baiatul era foarte ' traumatizat ' de parintii care-l bateau ca cica nu seamana cu ei, si el e suparat ca nu-l place nici o fata. Ok. Stie Dumnezeu ce are de gand sa faca cu tine.Dar raspunsul persoanei a fost de o nesimtire crunta. Daca avem o problema, spunem" dar de ce mie ''? Dar altii, cat indura? Sa fim multumiti. Fiti multumiti ca aveti ambii parinti langa voi, si pretui-tii! te-am pupat :*